EXCLUSIV Telenovelă de lux, în lumea bună a Capitalei. Marius Niculae, părăsit de iubită, după ce l-a lăsat falit. Cunoscuta divă de oraș a ajuns din nou în patul milionarului care o finanța

EXCLUSIV Telenovelă de lux, în lumea bună a Capitalei. Marius Niculae, părăsit de iubită, după ce l-a lăsat falit. Cunoscuta divă de oraș a ajuns din nou în patul milionarului care o finanța
Marius Niculae, părăsit de iubită, după ce l-a lăsat falit. Cunoscuta divă de oraș a ajuns din nou în patul milionarului care o finanța

Telenovelă de lux, în lumea bună a Capitalei. Un fotbalist de națională, părăsit de iubită, după ce l-a lăsat falit. Cunoscuta divă de oraș a ajuns din nou în patul milionarului care o finanța.

Marius Niculae, mâncat de bani de iubita infidelă

El este un fost fotbalist al naționalei de fotbal a României, precum și una dintre emblemele clubului Dinamo București. Fotbalist cu o carieră impecabilă, un bărbat educat și cu bun simț. Ea este un fotomodel ce deține un salon de înfrumusețare în București și care este cunoscută pentru faptul că umblă numai și numai cu bărbați extrem de bogați, care sunt dispuși să îi satisfacă toate capriciile financiare, fără să țină cont dacă “prada” are soție acasă sau nu.

Marius Niculae și Oana Marica, poreclită Bunesa, pentru că despre ei este vorba, au o relație tumultuoasă de mai bine de patru ani, plină de certuri, bătăi și infidelități. Știm, vă așteptați să vă povestim că fostul fotbalist este cel care îi pune coarne iubitei. Ei bine, în niciun caz. Bărbat iubitor și loial, Marius Niculae a făcut orice pentru a-și ține iubita aproape. A cheltuit o mare parte din agoniseala de o viață doar pentru a-I satisfice Bunesei capriciile și pentru a o duce în toate vacanțele luxoase pe care aceasta și le dorea.

În urmă cu trei ani, el a și cerut-o de soție pe Oana Marica și nu oricum, ci la cel mai scump hotel din Dubai, cu un inel cu diamant extrem de scump. Momentul a fost unul emoționant, iar fotomodelul a răspuns afirmativ. Fericirea nu avea, însă, să dureze foarte mult, pentru că Marius a aflat că iubita îl înșală fără niciun pic de jenă cu fostul ei iubit, un italian bogat, trecut bine de 50 de ani.

L-a înșelat de trei ori!

După ce omul de afaceri și-a făcut bagajele și a plecat la familia lui din Italia, Bunesa a făcut tot posibilul să se împace cu fostul dinamovist, care a suferit extrem de mult. A și reușit să îl readucă în patul ei, însă pentru puțin timp, pentru că Oana a recidivat din nou. Gurile rele spun că fostul fotbalist și-ar fi prins chiar el iubita cu un alt bărbat și i-ar fi aplicat o corecție zdravănă. Dar ceea ce urmează este de-a dreptul uluitor.

Marius Niculae, mâncat de bani de iubita infidelă
Marius Niculae, mâncat de bani de iubita infidelă

Marius a iertat-o pe Bunesă și a doua oară, ba chiar și-a vândut un apartament din Porto, ultimul pe care îl deține, de altfel, pentru a-și duce partenera infidelă în vacanțe exotice. Timp de câteva luni, el i-a satifăcut iubitei sale toate poftele până când banii au început să se împuțineze. Nu vă imaginați acum că Marius Niculae a ajuns la sapă de lemn, nici gând, însă ar fi rămas fără un șfanț dacă nu ar fi pus frână cheltuielilor extravante.

Supărată că nu se mai bucură de luxul cu care a fost obișnuită, Oana Marica i-a dat papucii fostlui fotbalist și a fugit în brațele unui milionar cu care mai avusese o relație în trecut. Astfel, Marius Niculae a rămas pentru a treia oară cu buza umflată. Rămâne de văzut dacă acesta și-a învățat lecția sau dacă este pur și simplu masochist. Un lucru este cert. Cine te înșală o dată, o va face de fiecare dată. Pentru că năravul din fire nu are lecuire.

Cunoscută ca bătăușa orașului

Oana Marica a fost implicată în nenumărate rânduri în diferite altercații în cluburi din Capitală. Fără să stea prea mult pe gânduri, uneori din motive puerile, Bunesa a împărțit de zor pumni și picioare în stânga și în dreapta. Nu este un caz izolat, dacă ținem cont că boduguarzii clubului au ajuns să supravegheze atent masa la care aceasta se așează de fiecare dată când intră în club, tocmai pentru a se asigura că focoasa brunetă nu mai sare la gâtul vreunei cliente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI