07 feb. 2023 | 19:20

Telefonul mobil vechi care se vinde cu mii de lei pe internet. Caută prin cutii, poate îl mai ai prin casă!

Diverse
Telefonul mobil vechi care se vinde cu mii de lei pe internet. Caută prin cutii, poate îl mai ai prin casă!
Aveți unul dintre aceste telefoane? Ar putea valora o grămadă de bani

În mod șocant, un telefon vechi de câțiva ani poate fi considerat vintage. O primă ediție nedeschisă a iPhone a obținut recent o licitație de peste 39.000 de dolari, iar mai multe modele de smartphone mai vechi par să atragă colecționari la fel de interesați, și buzunarele lor. Trendul a prins în aproape toată lumea, așa că astăzi putem vorbi de telefonul mobil vechi care se vinde cu mii de lei pe internet. Dacă ești curios care este, citește mai departe, s-ar  putea să-l ai și tu pe acasă.

Ai unul dintre aceste telefoane? Ar putea valora o grămadă de bani

iPhone-ul original este un concurent evident, dar câteva dintre cele mai valoroase telefoane vechi v-ar putea surprinde. Vechile Motorola, Nokias și chiar și un telefon HTC ar putea valora foarte mult. Nu doriți să vă vindeți telefonul vechi? A sosit timpul pentru un upgrade de smartphone?

S-ar putea să aveți noroc. Oricare dintre următoarele dispozitive ți-ar putea aduce bani frumoși. Dacă este unul dintre telefoanele tale vechi pe lista noastră, s-ar putea să ai noroc și să faci ceva bani dacă de decizi să-l vinzi.

Telefoanele mobile au evoluat mult de la introducerea lor în anii 1980, însă experții în tehnologie spun că unele dintre modelele mai vechi ar putea valora încă o mică avere. Licitatorii și evaluatorii spun că multe telefoane vechi au crescut în valoare, unele după ce au apărut chiar și în filmele din anii trecuți, precum „The Matrix”, de exemplu.

Care este telefonul mobil vechi care se vinde cu mii de lei pe internet

Dacă ai citit cu atenție până acum, ți-am dat și un hint apropos de telefonul mobil vechi care se vinde cu mii de lei pe internet, dar dacă nu te-ai prins, citește în continuare și s-ar putea să rămâi surprins, zicem noi plăcut, să afli care este telefonul mobil vechi care se vinde cu mii de lei pe internet.

Vechiul Nokia 8110 valorează o sumă considerabilă, conform evaluatorilor, aceștia spunnd că modelul a fost făcut celebru și în filmul „The Matrix”, acesta era telefonul pe care îl folosea personajul lui Keanu Reeves, și nu numai, iar valoarea acesti model a ajuns astăzi la aproximativ 3.000 de dolari, deși ar putea părea ireal.

„Azi toate aceste telefoane retro își fac de obicei o revenire datorită faptului că au apărut într-un film”, spun experții din piață, vorbin, în același timp, de un alt model, și anume Samsung N270 care este, de asemenea, valoros, având în vedere că a apărut în continuarea filmului „The Matrix”, „The Matrix Reloaded”. Samsung N270 este un model destul de rar, dar a fost extrem de populare în Statele Unite.

Cel mai bun mod de a le stabili prețul este prin intermediul platformelor de vânzare online, cum ar fi Gumtree, eBay sau Facebook Marketplace, spun experții, precizând în același timp că puteți stabili cu ușurință prețul vechiului dumneavoastră telefon parcurgând piețele online pentru a obține o estimare aproximativă.

Și ca să vă faceți o idee, vă propunem o listă cu alte modele de telefoane vechi, care astăzi pot să vă aducă o mică avere, dar numai în condițiile în care sunt funcționale, altfel nu valorează nimic:

Nokia 7280

Acest telefon configurabil și excentric este favoritul fanilor înrăiți și al colecționarilor. Dacă aveți unul în sertarul cu vechituri, vă puteți aștepta să îl vindeți cu aproximativ 203,77 dolari.

Motorola International 3200

Direct dintr-un film vechi de thriller, Motorola International 3200 este cu adevărat o relicvă din epoca de aur a telefoanelor retro de tip cărămidă. Este primul dispozitiv portabil digital mobil și a fost lansat în 1992.

Dacă ești suficient de norocos să mai ai unul, acesta câștigă în medie 243,36 dolari online. Ne putem doar imagina că cei care le caută speră la o recuzită fidelă perioadei pentru un proiect independent de pasiune.

Motorola MicroTAC 9800X

Motorola MicroTAC oferă totul în ceea ce privește un dispozitiv mobil fără complicații. Capacul cu clapetă elegantă? Da. Antena iconică? Da.

Acest telefon valorează aproximativ 260,14 dolari. Asta dacă ești dispus să te desparți de această bucată de istorie, acum este momentul oportun.

Motorola RAZR2

Telefoanele RAZR au schimbat jocul în ceea ce privește designul elegant și sexy. Dacă ai unul vechi și în stare bună, ai putea să-l vinzi pentru suma frumușică de 270,18 dolari.

iPhone 3G

iPhone 3G este un clasic incontestabil, completând designul predecesorilor săi așa cum nimeni altcineva în afară de Apple nu putea face. Vechiul tău iPhone 3G îți poate aduce un profit de peste 340,68 dolari online.

Primul iPhone scose pe piață

Deși iPhone-ul 1 nu poate aduce acasă mii de dolari, precum modelul menționat mai sus, îl poți vinde pentru un profit decent. În medie, în jur de 612,69 dolari.

HTC Touch Diamond2

Acesta ar putea fi o copie pentru unii, dar nu vă lăsați păcăliți. HTC Touch Diamond2 se vinde pentru aproximativ 613,09 dolari în stare bună.

Motorola DynaTAC 8000X

Cu o valoare medie de peste 2.000 de dolari, proprietarii de Motorola DynaTAC ar trebui să scoată cu siguranță acest dinozaur atunci când doresc să-și lichideze colecția de telefoane mobile clasice. Acest model este mare, la comandă și gata să te ajute să cucerești lumea, apel după apel.

Concluzie

Este puțin probabil să mai folosești vreunul dintre aceste telefoane mai vechi. Sunt modalitatea perfectă de a câștiga bani în plus dacă le ai prin casă, dar ai aflat și care este telefonul mobil vechi care se vinde cu mii de lei pe internet. Caută prin cutii, poate îl mai ai prin casă, în rest baftă!

PlaySport
NU-I GHICEȘTI MESERIA nici din o mie de încercări! Netul e plin de videoclipuri cu ea
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Cancan.ro
Top-sexy dive în cei mai 'obraznici' pantalonași scurți și mulați. Cine ia potul? 🤭
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de specialiști în România. Ar putea provoca alergii greu de identificat
Romania TV
Ce ETNIE are Sorin Bontea. Este foarte mândru de originile sale. Chef-ul nu a ascuns niciodată asta
Capital.ro
Se schimbă regulile pentru românii de la BLOC sau CASĂ. Legea e ordin dat de UE
EVZ.ro
Paradox Universului: Fără Soare nu există viață pe Pâmânt, dar tot Soarele va distruge Terra
Adevarul
Cum salvezi situația dacă explodează un cauciuc al mașinii în mers. Sfaturi esențiale de la un fost polițist VIDEO
BZI.ro
Spynews.ro
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Surpriză! A câștigat Roland Garros și Wimbledon, a fost numărul 1 mondial, iar acum și-a anunțat retragerea: ”Rămas-bun”
Digisport.ro
Cu ce trebuie să stropim pomii fructiferi după scuturarea florilor. Trucul care ne oferă cea mai bună recoltă
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200% mai scumpă. „De trei zile arunc”
Digi24
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Oana Lis, în criză de bani. A ajuns să scoată la vânzare crucea lui Viorel din Cimitirul Săpânța
EVZ.ro
Drama uriașă a lui Naomy, prima femeie transgender din România, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonată într-un șanț, la trei zile după naștere
Spynews
România a luat fața Ungariei. Anunț ISTORIC sâmbătă, 20 aprilie: Așa cum am promis
Capital.ro
Dispozitivul care devine obligatoriu la maşini din 6 iulie. Datele înregistrate de "cutia neagră"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CASA de PENSII a ANUNȚAT! Vești privind BANII cuveniți celor aproape cinci milioane de seniori
Mediaflux
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro