06 oct. 2023 | 13:31

Țeapa de aproape 2 milioane de euro pe care și-a luat-o Gigi Becali. Sigur e dezamăgit

Monden
Țeapa de aproape 2 milioane de euro pe care și-a luat-o Gigi Becali. Sigur e dezamăgit
Ce țeapă de bani mulți a luat Gigi Becali

În sport, ca în oricare alt domeniu, deciziile sunt cele care fac, de multe ori, diferența. Desigur, și banii. Atunci când vine vorba despre alegerea jucătorilor pentru alcătuirea unei echipei, este important ca staff-ul tehnic și conducerea să analizeze foarte bine lucrurile înainte, pentru a nu face o greșeală. În acest context, iată cum a reușit Gigi Becali să ia o țeapă de aproape 2 milioane de euro.

Ce țeapă de bani mulți a luat Gigi Becali

Gigi Becali este unul dintre cei mai cunoscuți și mai vocali oameni din fotbalul românesc. Nu de puține ori acesta a avut apariții publice televizate, dar și pe stadion, în care s-a dezlănțuit, la propriu, cu cuvinte dure la adresa celor care făceau parte din echipă sau din staff-ul tehnic al FCSB, mai ales când se pierdea o partidă.

Ei bine, latifundiarul din Pipera s-a lăudat în nenumărate rânduri că el este capabil să identifice un fotbalist de calitate doar dacă îl vede chiar și pentru câteva minute! Cu toate acestea, cifrele și trecutul par să îl contrazică.

Transferul care l-a constat scump

Un Top 10 al celor mai costisitoare transferuri efectuate de FCSB, realizat de Adevărul, vine că întărească concluziile. Astfel, există numeroși jucători care au fost aduși la echipă de către Gigi Becali pe sume exorbitante, dar care nu și-au justificat banii. De altfel, ulterior, clubul a fost nevoit să îi vândă mult mai ieftin.

Iar un astfel de caz ar putea deveni și David Miculescu, cel care a sosit la echipa roș-albastră în august 2022, pe nu mai puțin de 1,7 milioane de euro. Rezultate lui, însă, sunt departe de cele așteptate de antrenor și cei din conducerea clubului.

Țeapa de aproape 2 milioane de euro pe care și-a luat-o Gigi Becali

David Miculescu

Cifre foarte slabe

61 de partide, în care a dat 5 goluri și 4 pase de gol. Acestea sunt cifrele slabe ale unui fotbalist ofensiv care promitea multe. Iată ce spunea Gigi Becali, în momentul în care l-a cumpărat de la UTA:

”Îi dau 10.000 de euro pe lună în primele trei sezoane și apoi 15.000 pe lună în următoarele două. Dar băiatul are mare calitate, cred că-l vând mai repede de doi ani. O să-i pun și o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Știi cum e, dacă-i fixezi o clauză mare, poți să-l vinzi cu 10 milioane de euro, dar invers nu prea funcționează”, zicea Gigi Becali, pentru PlaySport.

Iată că, la doar un an distanță, miliardarul s-a convins că a luat o mare țeapă.

”Nu accept jucători care nu se implică. Hai să-l așteptăm 25 de ani până și-o reveni, că am dat bani pe el, hai să vedem (n.r. – ironic despre David Miculescu). Nu merge așa. Fotbalul e acum.

Trebuie să luăm jucători despre care să fim siguri. Miculescu, nu știu ce să mai zic. Când intră acolo, nimic”, a spus patronul FSCB, după remiza cu Universitatea Cluj (2-2)

Citește și: Gigi Becali amenință din nou că se retrage din fotbal. Avertismentul patronului de la FCSB

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să înlocuiești ouăle în orice rețetă de post. Soluții rapide pentru gospodine
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro