Imagini șocante cu Ioan Crișan în timp ce se zbătea să iasa din mașină. Atenție, impact emoțional puternic VIDEO

Imagini șocante cu Ioan Crișan în timp ce se zbătea să iasa din mașină. Atenție, impact emoțional puternic VIDEO
Ioan Crișan a murit ars de viu

Moartea lui Ioan Crișan este învăluită în mister chiar și la zece zile de la atentatul cu bombă de la Arad, acolo unde afaceristul și-a pierdut viața în condiții extrem de grele. După ce anchetatorii au ajuns la concluzia că Ioan Crișan a murit imediat după momentul exploziei, noi devazo răstoarnă toată ancheta. Potrivit unor imagini video surprinse de un martor, bărbatul ar fi încercat să scape din mașină după ce aceasta fusese cuprinsă de flăcări.

Ioan Crișan a luptat ca să supraviețuiască

Ultimele imagini primite de aradon.ro de la un martor care a filmat momentul tragediei dau peste cap informațiile adunate până în acest moment de autorități. Dacă până acum, toată lumea a crezut că Ioan Crișan a murit în urma exploziei, de acum încolo lucrurile sunt cât se poate de clare.

Afaceristul a murit ars de viu, după ce focul a cuprins în întregime autorismul. Inițial, Ioan Crișan a fost aruncat pe banchetă, în spatele locului pentru șofer. După explozie, acesta a fost observat la geamul din spatele mașinii, agitându-se și încercând să scape de sub scaunul care îl acoperea pentru a deschide ușa.

Din păcate, din cauza rănilor provocate de explozie, bărbatul nu a mai avut suficientă putere să deschidă, astfel că focul l-a curprins și pe el, murind carbonizat.

Care sunt ipotezele la care au ajuns anchetatorii

Deși anchetatorii nu au reușit să afle cu exactitate motivul pentru care i s-a dorit moartea lui Ioan Crișan, aceștia au aflat că la mijloc ar fi vorba de o miză imobiliară uriașă. În plus, un prieten apropiat al afaceristului a dezvăluit că de zece ani, mai multe persoane ar fi dorit să pună mâna pe ferma de pește a lui Ioan Crișan pentru a transforma locul într-o stațiune balneară, datorită puțului de apă geotermală de care beneficia locația, care valorează aproximativ 1,5 – 3 milioane de euro.

Până acest moment, această informație reprezintă doar una dintre ipotezele anchetatorilor, nefiind dovedită oficial. O altă ipoteză ar mai fi aceea că Ioan Crișan ar fi putut fi informator al Poliției, acesta oferind detalii despre ilegal de țigări de contrabandă. Printre persoanele audiate în dosarul morții lui Ioan Crișan, mai multe persoane au dezvăluit că acesta ar fi dat mai multe țepe, ceea ce ar fi putut provoca, de asemenea, antipatia unor persoane influente.

Ioan Crișan va fi înmormântat astăzi, după ce fiica sa a reușit să ridice trupul tatălui său de la Institutul de Medicină Legală din Arad. Acesta va fi condus pe ultimul drum doar de membrii familiei și de apropiați, prezența persoanelor străine fiind interzisă. Priveghiul va avea loc la Casa Funerară „Rostyl” de pe strada Cocorilor, iar înmormântarea va avea loc de la ora 13.00, la Cimitirul „Eternitatea”.

Vezi aici imaginile video în care se vede clar cum a încercat Ioan Crișan să iasă din mașina în flăcări.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI