06 nov. 2021 | 15:26

Te strâng pantofii cumpărați de pe internet? Cum îi poți lărgi cu ajutorul boabelor de porumb

Diverse
Te strâng pantofii cumpărați de pe internet? Cum îi poți lărgi cu ajutorul boabelor de porumb
Truc genial pentru pantofii noi. Așa nu o să te mai bată

Cumpărăturile făcute pe internet au început să devină din ce în ce mai populare, mai ales pentru că mulți români își doresc să se bucure de haine noi fără să mai petreacă timp în magazine. Totuși, ce poți să faci în momentul în care pantofii noi te strâng?

Cum poți să lărgești pantofii cumpărați de pe internet

Cu siguranță și tu te-ai lovit de problema pantofilor. Îi vezi, sunt frumoși, așa că îi cumperi imediat, gândindu-te că o să îți vină perfect! Totuși, aceștia pot să cauzeze multe răni dacă te strâng, așa că renunță la a mai purta ceva inconfortabil înainte ca aceștia să fie lărgiți.

Cumpărăturile făcute pe internet definesc ultimii ani, ținând cont de problemele aduse de pandemie și restricțiile impuse de autorități, dar și de faptul că multe persoane nu mai își doresc să piardă timp în diferite magazine, probând haine și pantofi. Obiectele pot să fie achiziționate acum cu un singur click!

Metodă genială. Cum scapi de durerile cauzate de pantofii noi

Chiar dacă ai comandat mărimea potrivită, s-ar putea ca pantofii noi să nu fie confortabili. De asemenea, picioarele pot să fie umflate din cauza activităților de zi cu zi, așa că este important să recurgi la anumite trucuri pentru a te asigura că nu o să ai parte de răni și dureri greu de suportat.

Încălțămintea poate să fie ajustată fără ca aspectul să fie deteriorat. O să ai parte de pantofi confortabili fără prea mult efort, folosind un truc genial. Trebuie doar să găsești în locuința ta o pungă de plastic, câteva boabe de porumb și apă. O să observi efectele în cel mai scurt timp!

În cazul în care stilul de viață s-a schimbat, este foarte posibil ca pantofii să te strângă. Sunt multe cauze care duc la această problemă, dar află că nu este mereu necesar să îți schimbi corpul sau un anumit obicei atunci când poți să lărgești încălțămintea chiar la tine acasă cu ajutorul porumbului.

Ce trebuie să faci. Rezultatul o să te uimească

Mai exact, pune boabele de porumb într-un bol cu apă, iar apoi asigură-te că tot lichidul în exces este scurs. Mută totul într-o pungă de plastic plină cu apă, pe care o să o pui ulterior în interiorul pantofului. Încălțămintea trebuie să fie lăsată așa peste noapte pentru ca trucul să funcționeze.

De asemenea, poți recurge la această metodă și dacă folosești ovăz. Pantofii tăi nu o să se deterioreze, așa că trucul o să te ajute ori de câte ori simți că este necesar. Astfel, o să te poți lăuda cu pantofii tăi noi fără să te confrunți cu diverse probleme!

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
Digisport.ro
Recalcularea pensiilor. Acești români vor primi 4.700 lei la recalculare, deși au ieșit la pensie cu 2.100 lei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Vine vijelia peste România. Aduce și ninsori
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Ce au plănuit RUŞII în România. Planul secret al lui Putin, dat în vileag la București
Capital.ro
Mașinile din România care vor trebui să facă ITP-ul la șase luni. Legea a fost adoptată de Parlament
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE suspecte deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro