31 oct. 2021 | 09:42

Cum scapi definitiv de mirosul urât din încălţăminte. Ai nevoie de două ingrediente din bucătărie

Diverse
Cum scapi definitiv de mirosul urât din încălţăminte. Ai nevoie de două ingrediente din bucătărie
Ce soluție trebuie să folosești pentru a scăpa de mirosul neplăcut din încălțăminte

Sezonul rece vine cu o mulțime de schimbări în garderobă. Trecerea de la sandale la pantofi și cizme poate să fie una destul de grea pentru picioarele noastre, așa că un anumit truc trebuie să fie folosit pentru a scăpa pentru totdeauna de mirosul urât din încălțăminte!

Cum poți scăpa de mirosul neplăcut din încălțăminte

Probabil că ai renunțat deja la confortabilele sandale și te-ai îndreptat către încălțămintea potrivită pentru temperaturile scăzute, la care adaugi șosete groase pentru a nu îngheța. Este important să ai grijă de picioarele tale pentru ca ele să nu sufere.

Încălțămintea poate să prindă foarte ușor un miros neplăcut, ai ales pentru că este greu ca picioarele tale să rămână uscate. În primul rând, încearcă să nu porți aceeași pereche de încălțăminte două zile la rând pentru a te feri de numeroase probleme.

De asemenea, chiar dacă vara le acorzi mai multă atenție unghiilor și iarna preferi să nu îți mai bați capul cu ele, este posibil să faci o greșeală colosală! Păstrează mereu unghiile tăiate corespunzător pentru a te feri de răni care sunt foarte greu de vindecat.

Tot ce trebuie să știi. Ce soluție poți să folosești pentru încălțăminte

Încearcă să recurgi la diferite masaje pentru picioare și nu uita de hidratare, potrivit cope.es. Trebuie să îți cauți un produs care te scapă de pielea moartă și previne crăparea pielii. În momentul în care toți acești pași au fost îndepliniți, este timpul să îngrijești cu atenție încălțămintea folosită în sezonul rece.

Perechile de încălțăminte pentru toamnă și iarnă sunt depozitate în tot felul de locuri. Din păcate, există mai mulți factori care duc la deteriorarea lor, printre care umiditatea sau faptul că nu au fost curățate într-un mod corespunzător înainte să fie puse în diferite cutii.

Află că există o soluție extrem de simplă care elimină mirosul neplăcut! Trucurile ușoare sunt la mare căutare, așa că nu mai trebuie să cumperi tot felul de produse atunci când poți să folosești câteva ingrediente care sunt la îndemâna oricui și dau imediat rezultate.

Truc genial. O să scapi de toate problemele

Începe prin a amesteca puțin bicarbonat de sodiu cu oțet, apoi pune amestecul obținut într-un pulverizator și folosește-te de această soluție ori de câte ori simți că încălțămintea ta a prins un miros neplăcut! Totuși, nu exagera cu oțetul pentru a nu distruge perechile de pantofi sau cizme.

O să observi că perechile tale de încălțăminte o să pară noi și că problemele o să dispară imediat! Astfel, poți să te bucuri de cizme, adidași și pantofi pentru iarnă fără să ai parte de numeroase neplăceri, folosind doar o soluție extrem de simplă, făcută din două ingrediente!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro