Ce se întâmplă dacă îi dai nume de mort copilului tău, de fapt. Mihai Voropchievici: ”Nu vă jucați cu viața lor!”

Ce se întâmplă dacă îi dai nume de mort copilului tău, de fapt. Mihai Voropchievici: ”Nu vă jucați cu viața lor!”
De ce sa trebuie sa fii atent la prenumele copilului tau

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 despre importanța prenumelui în personalitatea unei persoane, dra și despre darurile și predestinare pe care le aduce prima vocală din prenume.

Ce se întâmplă dacă îi dai nume de mort copilului tău, de fapt

În plus, acesta trage un semnal asupra părinților ca să se gândească bine înainte de a da un nume copiilor. Maestrul a explicat astfel că Onomanția este o știință care a venit de la vechii greci, ono însemnând nume și mantia – profeție.

”Dacă aveți un copil în zodia Leu, nu îi dați un nume cu diminutive și fix așa se va comporta. Nu vă jucați cu viața copiilor voștri, alegeți un nume corespunzător. Nu daţi niciodată prenume de morţi copiilor sau numele unei rude care a avut un destin ori comportament nepotrivit. Și să mai și punctezi: ”e în memoria cuiva…”. Să fim foarte atenți când alegem numele copiilor, pentru că Fiecare literă a alfabetului are o anumită încărcătură, una fizică, una emoţională, una intuitivă, alta mentală. În funcţie de iniţială descoperiţi şi tipul de forţă pe care o are o persoană”, a spus acesta.

Tipul de încărcătură al prenumelui

Potrivit lui Mihai Voropchievici, fiecare din alfabet are o anumită încărcătură, fizică, emoţională, intuitivă, mentală. În funcţie de iniţială se descoperă şi tipul de forţă pe care o are o persoană.

Astfel că cei care răspund fizic, în sensul de putere şi chiar agresivitate, sunt cei care au iniţialele: D, E, F, M, N, O, V, W şi X. Cei care răspund, reacţionează mental sunt cei cu iniţialele: A, H, J, Q, S şi Z. De asemenea, un răspuns predominant emoţional au cei cu: B, K, L, T, U. Copiii intuitivi sunt cei cu iniţiala: G, P, Y, I, R.

Ce semnificaţie are prima vocală din prenume

Prima vocală din prenume, nu neapărat prima literă, dă un anumit tip de reacţie dominantă a persoanei. Iar dacă se întâmplă ca numele să înceapă chiar cu o vocală, acest tip de energie specifică reacţiei personale îşi măreşte forţa.

Astfel că Persoana care are A prima vocală a prenumelui, poate să răspundă agresiv, iritat, tinzând să respigă tot ce vine ca ajutpr sau ca sfat din exterior.

E – oamenii primesc foarte bine noul, ba chiar tinde să îl provoace atunci când e cazul să se plictisească sau intră într-o rutină.

I – ei acţionează de obicei intuitiv, însă subiectiv, ilogic şi cu regrete tardive. Reacţionează din prima, însă ulterior le pare rău că au greşit.

O – Aceștia reacţionează lent şi caută să îşi controleze foarte bine emoţiile, fiind foarte greu de scos din rutină. Partea bună e că ei duc întotdeauna lucrurile la bun sfârşit, chiar dacă munceşte mai mult.

U – Ei răsund pasional, poate chiar un pic prea teatral, iar adesea diferit faţă de cum se aşteaptă cei din jur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI