Ce vedetă se întoarce la Te Cunosc de Undeva, pe Antena 1. Anunțul i-a bucurat pe fani

Ce vedetă se întoarce la Te Cunosc de Undeva, pe Antena 1. Anunțul i-a bucurat pe fani
Oana Sîrbu se întoarce la emisiunea Te Cunosc de Undeva

Show-ul Te Cunosc de Undeva, difuzat de postul de televiziune Antena 1, continuă să își surprindă fanii. După ce a participat la emisiune în anul 2105, Oana Sîrbu revine în concurs. Vedeta a făcut anunțul pe contul personal de Instagram, iar fanii au încurajat-o și i-au transmis că abia așteaptă să o vada din nou la TV.

Oana Sîrbu se întoarce la emisiunea Te Cunosc de Undeva

În 2015, Oana Sîrbu a făcut furori pe scena Te Cunosc de Undeva și s-a transformat chiar și în Marina Voica, o artistă cu mult șarm.

„Dacă am primit vreun sfat din partea sa? Ohhh… am primit un sfat ce ține de viața personală, de viață, în general, pe care l-am urmat târziu, cam prea târziu, după ce-am depășit anumite experiențe. Alte lucruri le-am observat fără să mi le spună. M-am regăsit în multe forme artistice ale Marinei”, declara Oana Sîrbu la acea vreme.

Vedeta a postat recent o fotografie pe contul personal de Instagram din culisele emisiunii Te Cunosc de Undeva. Oana se afla în cabina de machiaj în momentul în care a făcut poza, semn că se pregătește intens pentru viitoarele prestații din cadrul show-ului. Apariția ei va fi o surpriză, după cum mărturisește în mesajul care însoțește fotografia. Fanii s-au bucurat de revenirea vedetei și i-au trimis mesaje de susținere.

Foto: Instagram Oana Sîrbu
Foto: Instagram Oana Sîrbu

Te cunosc de undeva este versiunea românească a reality show-ului Your Face Sounds Familiar în care vedetele imită cântăreți celebri. Primul sezon a debutat pe data de 17 martie 2012, fiind difuzat de postul de televiziune Antena 1 din. Emisiunea este prezentată de Cosmin Seleși și Alina Pușcaș. Emisiunea constă în provocarea unor celebrități de a interpreta diferiți artiști muzicali săptămânal, aleși de către o ruletă. Artiștii sunt apoi notați de către juriu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI