Tatăl unei cântărețe se afla la Petromidia Năvodari în timpul exploziei. A povestit calvarul trăit

Tatăl unei cântărețe se afla la Petromidia Năvodari în timpul exploziei. A povestit calvarul trăit
Tatăl unei cântărețe se afla la Petromidia Năvodari în timpul exploziei. A povestit calvarul trăit

Tatăl unei artiste de la noi a fost la Petromidia Năvodari în momentul în care s-a produs explozia.  El este angajat al rafinăriei, iar în momentul tragediei, el se afla la muncă.

Tatăl unei cântărețe se afla la Petromidia Năvodari în timpul exploziei

Tatăl cântăreței Mădălina Moruj s-a aflat la rafinăria Petromidia Năvodari în timpul exploziei. Artista a trecut prin momente de coșmar, crezând că părintele ei a fost rănit.

Din fericire, el se afla în timpul programului de lucru și lucra la 300 de metri distanță de locul exploziei. Din fericire, el nu s-a aflat printre victimele incidentului.

„Au fost câteva clipe groaznice, poate câteva ore, până am reușit să dau de tatăl meu. El era la muncă în momentul tragediei. Din fericire, nu lucrează în acea instalație, lucrează la 300 de metri distanță”, a spus Mădălina Moruș la Antena Stars.

Artista a explicat prin ce stare de panică a trecut atunci când a aflat de explozia care a avut loc unde tatăl ei muncește.

„Au început să mă sune apropiații să mă întrebe dacă tata este bine. Atunci, am deschis internetul și am văzut ce se întâmplă și am intrat în stare de panică.

Am pus mâna pe telefon și l-am sunat pe tatăl meu. M-am gândit că s-a întâmplat ceva cu el, m-am gândit la ce e mai rău. Am intrat într-o stare de panică, mi-a fost frică că fac și un atac de panică”, a mai spus artista.

Bilanțul victimelor în urma exploziei de la rafinărie

În urma exploziei de la rafinăria Petromidia Năvodari au fost rănite 6 persoane și una a fost găsită decedată. Artista a povestit că un prieten de familie se află la spital, în urma arsurilor suferite.

„Un prieten de familie este acum la spital. Este rănit pe față. A încercat să fugă și atunci s-a rănit. Este internat la spitalul din Constanța.

Băiatul care a decedat avea 30 de ani și o fetiță de numai 2 anișori pe care a lăsat-o orfană. Știu de la prieteni comuni că soția lui este în stare de șoc, nu-și poate reveni”, a dezvăluit cântăreața.

MAI a făcut bilanțul exploziei de la rafinăria Petromidia și a dat explicații privind starea victimelor.

„Bilanțul final al victimelor este de 6 persoane, astfel: 2 persoane cu arsuri pe 45%, respectiv 35% din suprafața corpului transportate cu 2 elicoptere SMURD la Spitalul Clinic de Urgență București, 2 persoane cu diverse traumatisme transportate la spital, 1 persoană cu arsuri minore care a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Din nefericire, persoana dispărută a fost găsită decedată. Incendiul a fost localizat la ora 13:14, iar în urmă cu puțin timp acesta a fost lichidat.

La acest moment nu mai există flacără, iar echipajele de intervenție acționează pentru răcirea zonei de ardere, în scopul eliminării posibilității de reaprindere”, se arată în comunicat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI