Tatăl Raisei, mesaj pentru polițistul care i-a omorât fiica: „Să plătească și el tot cu viața, așa ar trebui”

Tatăl Raisei, mesaj pentru polițistul care i-a omorât fiica: „Să plătească și el tot cu viața, așa ar trebui”

Tatăl Raisei, copila de 11 ani spulberată de o mașină de Poliție când traversa regulamentar strada, are un mesaj cutremurător pentru agentul care i-a ucis lumina ochilor săi. Împietrit de durere, părintele micuței face dezvăluiri șocante și spune că polițistul vinovat va plăti pentru faptele sale. Bărbatul lasă dreptatea divină să intervină în tragedia care i-a îndoliat inima.

Tatăl Raisei, mesaj cutremurător pentru polițistul care i-a ucis fetița

În apărarea sa, poliţistul de la Secţia 5, care a provocat accidentul din Capitală, în urma căruia o fată a murit, iar alta a ajuns cu răni grave la spital, spune că ar fi văzut fetițele în ultimul moment, pentru că venea un autobuz din sens opus şi copilele au luat-o prin spatele autobuzului. Afirmațiile sale se vor lămuri după expertiza tehnică, însă pentru părinții Raisei, orice scuză nu o mai poate aduce înapoi pe fetiță. Tătăl copilei nu-și poate reveni din șoc și plânge întruna.

„A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil că o să ne ajute să trecem mai departe. (…) Suntem în ianuarie și ar fi trebuit să fie zăpadă și ger, dar soarele acesta a ieșit numai pentru ea, ca să-i lumineze calea. Să știți că acest polițist o să plătească. Probabil Dumnezeu o să facă în acest fel încât să plătească și el tot cu viața pentru fata mea, pentru că așa ar trebui”, a spus tatăl Raisei, la Antena 3.

Familia copilei speră să se facă dreptate și agentul să fie pedepsit

Întrebat cum crede că se desfășoară ancheta, bărbatul speră că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, mai ales că este vorba despre o copilă de 11 ani care a plecat prea devreme de lângă rudele și prietenii ei.

„Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România. Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”, a explicat bărbatul.

Ce explicații a dat tânărul polițist

În momentul în care i s-a reproșat de ce a lovit cu piciorul victima fără suflare, agentul a spus că nu mai ştie cum a reacționat, pentru că se afla în stare de şoc. De asemenea, afirmă că ar fi văzut fetițele în ultima clipă, deoarece venea un autobuz din sens opus și copilele au ieșit prin spatele autobuzului. Dacă este adevărat sau nu, se va lămuri după expertiza tehnică.

Polițistul care a împins-o cu piciorul pe Raisa era angajat din sursă externă și a făcut o perioadă de pregătire de doar două luni de zile, între 6.02.2017 și 28.04.2017, la şcoala de agenţi din Câmpina.