13 sept. 2024 | 07:54

Tatăl lui Radu Groza a murit. Unde și când va avea loc înmormântarea părintelui faimosului impresar VIDEO

Monden
Tatăl lui Radu Groza a murit. Unde și când va avea loc înmormântarea părintelui faimosului impresar VIDEO
Tatăl lui Radu Groza a murit. Unde și când va avea loc înmormântarea părintelui faimosului impresar

Impresarul Radu Groza este în doliu. Tatăl său s-a stins din viață, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă. Ioan Groza avea 83 de ani, iar cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu până la înmormântare.

A murit tatăl lui Radu Groza

Impresarul vedetelor trece prin clipe dificile, după ce și-a pierdut tatăl. Ioan Groza a murit, la 83 de ani, iar Radu Groza se pregătește pentru înmormântare. Aceasta va avea loc la Câmpia Turzii, orașul din care provenea familia impresarului.

Presa locală de acolo scrie că slujba de înmormântare va fi oficiată sâmbătă, 14 septembrie, începând cu ora 12:30, la Biserica Sf. Mihai și Gavrilă, din cartierul Sâncrai. Cei care l-au cunoscut pe Ioan Groza sau pe fiul lui pot veni, așadar, să îl conducă pe ultimul drum, sâmbătă la prânz. Până atunci, îi pot aduce un ultim omagiu, la priveghi.

Radu Groza a pierdut o sumă considerabilă de bani

Radu Groza este unul dintre cei mai cunoscuți impresari români. Are în portofoliu numeroși artiști cunoscuți atât din țară, cât și din străinătate. În prezent se ocupă de organizarea de concerte și spectacole, fiind promotor inclusiv pentru artiști internaționali. Impresarul a adunat o avere considerabilă din această activitate, însă în perioada pandemiei a avut de pierdut, la fel ca toți cei din industria muzicală.

”În ultimii doi ani am avut mari, mari probleme. Dacă ar fi să-mi fac vreodată vreun bilanț al pandemiei, aș spune că am pierdut cel puțin 500.000 – 600.000 de euro, dacă nu chiar mai mult. E o sumă foarte importantă, la care poți ajunge după cinci ani grei de muncă, în care să ai parte și de încasări pe măsură”, spunea Radu Groza, într-un interviu pentru Playtech Știri, în anul 2022.

Pe plan personal, impresarul a avut o relație de notorietate cu Roxana Nemeș, care a ținut mult timp primele pagini ale ziarelor. Cei doi s-au despărțit în urmă cu aproape 10 ani, iar Radu Groza spunea, în același interviu, că a depășit momentul.

”M-am vindecat demult de rana numită Roxana Nemeș. Google-ul, care nu știe nimic din toate frământările mele, mă atenționează de fiecare dată când numele meu apare legat de vreo știre cu ea. Despre viața mea sentimentală nu pot spune mare lucru astăzi! M-am refugiat în muncă! Asta nu înseamnă însă că am decis să nu-i mai dau vreo șansă lui Cupidon! Dimpotrivă! Aștept oricând săgeata sa! Să mă săgeteze oricând vrea el! Îmi doresc să fiu surprins! Asta nu înseamnă însă că mă voi agita pe acest subiect!”, a mai precizat impresarul.

Parteneri
Tragedie în Familia Regală a României. Dumnezeu sa-l odihnească! Un om fermecator, generos si ...
Redactia.ro
Ce spune Pepe despre înlăturarea Andreei Bălan de la „Te cunosc de undeva”: „Și eu am făcut parte din multe proiecte și am dispărut din ele”
Click.ro
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Raluca Bădulescu și-a făcut cont pe OnlyFans. Cum pozează vedeta pe site-ul pentru adulți. Imagini necenzurate / FOTO
Unica.ro
Legendarul sportiv ne-a părăsit. Ce poveste are!
EVZ.ro
Decizie importantă a instanței în cazul Danei Marijuana! Ce se întâmplă cu artista
Spynews
Ordinul vine direct de la Comisia Europeană. Noile zone în care va fi interzis fumatul
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Mediaflux
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro