07 iun. 2021 | 19:12

Tatăl lui Nicole Cherry, adevărul despre sarcina cântăreței. Răsturnare de situație: ‘Vreau să fiu bunic’ EXCLUSIV

Monden
Tatăl lui Nicole Cherry, adevărul despre sarcina cântăreței. Răsturnare de situație: ‘Vreau să fiu bunic’ EXCLUSIV
Tatăl lui Nicole Cherry, adevărul despre sarcina cântăreței. Răsturnare de situație: ‘Vreau să fiu bunic’ EXCLUSIV
Vestea că Nicole Cherry este însărcinată, la doar 22 de ani, cu afaceristul Florin Popa, i-a surprins pe fanii artistei de top. Tatăl solistei, George Ghinea, a făcut declarații, în exclusivitate pentru Impact.ro: ”Îmi doresc să devin bunic!”

George Ghinea: ”Îmi doresc să devin bunic”

George Ghinea a făcut primele declarații, pentru impact.ro, după zvonul că fiica lui, solista Nicole Cherry, ar fi însărcinată:
“Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”.

Și celebra cântăreață a negat aceste zvonuri, pe conturile sociale, după ce, la începutul acestui an, a mărturisit că și-ar dori moștenitori cu partenerul ei de viață:

”Vreau să am copii cu iubitul meu. Pe viitor, vreau minimum doi”.

Nicole a povestit și despre debutul relației ei cu Florin Popa:

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el va fi prietenul meu. Îl cunoștea pe tata și, cumva, mă știa și pe mine. Noi parcă ne știm dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochi pentru mine și că i-a plăcut să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă, câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry.

Nicole Cherry: ”Bărbaţii se maturizează mult mai greu”

Nicole și-a lăudat iubitul: ”Este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta.
Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba despre partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu.
Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent”, declara cântăreaţa, pentru VIVA!

Artista a fost înșelată, de primul iubit, chiar cu prietena ei de suflet. ”Ducă-se!”

Nicole Cherry a trecut printr-o experiență dureroasă, în dragoste, după ce, primul ei iubit, Teo, un tânăr antreprenor, a părăsit-o pentru cea mai bună prietenă a ei, Diana.

Solista declara, la acea vreme:”Dragostea e un bonus, la vârsta asta, dacă e să fie…bine, dacă nu, ducă-se! Tata îmi spune mereu că nu contează dacă se scrie de bine sau de rău, dacă se scrie despre tine înseamnă că eşti cineva, te-ai făcut remarcată.

Timpul demonstrează care este adevărul. Pe mine nu mă afectează, contează ce sunt eu ca om. Eu le dau cât trebuie oamenilor, sunt genul de persoană care crede că nu trebuie să spui, niciodată, niciodată. Până nu experimentezi tu, nu ştii cum să gestionezi lucrurile, pe mai departe”, povestea ea, la Antena Stars.

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
DESPĂRȚIREA momentului în showbizul românesc! Și-au spus ADIO, iar el și-a găsit deja altă iubită! 'Ce dai, aia primești'
Unica.ro
Tortul de ciocolată al Reginei Maria. Rețeta desertului regal
EVZ.ro
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Spynews
Viaţa la bloc 2024. Amendă de 1.000 pentru locatari. Proprietarii de apartamente au interzis
Capital.ro
Acasă la Teo Trandafir. Cum arată vila în care locuiește cu fiica ei adolescentă. A adoptat-o de mică, i-a oferit totul, iar imaginile vorbesc de la sine
Avantaje
GEST ȘOCANT al familiei STELEI POPESCU! Teribil ce s-a ÎNTÂMPLAT la MORMÂNTUL ACTRIȚEI
Mediaflux
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Tradiții și obiceiuri de 1 octombrie. Ce rugăciuni trebuie rostite de Acoperământul Maicii Domnului
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro