Nicole Cherry e însărcinată? Imaginile care stau dovadă. Cine ar fi tatăl copilului

de: Bișinicu Andreea
06 06. 2021

Anunț bombă în showbizul românesc. Nicole Cherry ar fi însărcinată cu primul ei copil la numai 22 de ani. Deși artista nu a confirmat aceste zvonuri, iată care sunt imaginile care au pus internauții pe gânduri. La începutul anului 2021, Cireșica anunța că se gândește să-și întemeieze o familie în viitorul apropiat și că vrea trei copii.

Nicole Cherry e însărcinată?

Veste incredibilă pentru fanii lui Nicole Cherry. Frumoasa artistă ar fi însărcinată pentru prima dată, devenind mămică la doar 22 de ani. Tânăra cântăreață care a devenit cunoscută, acum aproape un deceniu, cu melodia Memories se bucură de o carieră fulminantă și în curând și-ar întemeia propria sa familie.

Conform jurnaliștilor de la Ciao.ro, fosta concurentă de la Te Cunosc de Undeva ar fi gravidă cu primul ei copil, iar tatăl bebelușului său este partenerul său de viață, un bărbat cu opt ani mai mare decât ea. Cei doi amorezi se înțeleg foarte bine, iar relația pare să meargă pe drumul cel bun.

Artista a fost invitată la un eveniment privat, unde a cântat, a dansat și s-a distrat pe muzica artistului Damian Drăghici. Îmbrăcată într-un costum roz, format din pantaloni și taior, Nicole Cherry și-a pus fanii pe gânduri, renunțând la hainele mulate care îi puneau frumos trupul în valoare.

Cine ar fi tatăl copilului lui Nicole Cherry

Deși nimeni nu se aștepta ca Nicole Cherry să devină mamă la o vârstă atât de fragedă, fanii artistei sunt foarte bucuroși pentru frumoasa șatenă, despre care internauții cred că va fi un părinte extraordinar. Cu toate acestea, cântăreața a fost întrebată pe Instagram dacă așteaptă un copil, dar a negat aceste zvonuri. Pe de altă parte, Cireșica a mărturisit la începutul acestui an că și-ar dori să aibă trei copii cu bărbatul care i-a furat inima.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry, acum ceva timp.