Tatăl lui Jador, reacție după ce Zanni a câștigat iar 100.000 de euro la Survivor: ”Merită fiecare bănuț, fiul meu a fost mai slab, fără supărare” EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
31 05. 2024

Zanni s-a dovedit a fi din nou cel mai bun concurent de la Survivor, astfel că va mai încasa un cec în valoare de 100.000 de euro, după finala cu emoții, de aseară, difuzată de PRO TV. Deși fanii marelui învins Iancu Sterp și-au arătat nemulțumirea, iată că Zanni este felicitat, prin intermediul Playtech Știri, atât de Kamara, fost concurent, cât și de Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, manelistul care a părăsit mult prea devreme competiția.

Romeo, tatăl lui Jador: ”Fiul meu a fost mai slab decât Zanni la Survivor!”

Romeo, tatăl lui Jador, manelistul care și-a încercat norocul și la această ediție Survivor All Stars 2024, a campionilor, a dorit să-l felicite, prin intermediul Playtech Știri, pe Zanni, fostul rival al fiului său:

”Am văzut aseară marea finală de la PRO TV. Zanni a câștigat Survivor pentru că pur și simplu a meritat. În plus, a câștigat detașat cu 4-0. Păi, degeaba zic unii și alții că nu merită, dar Zanni și-a dat sufletul pentru acest premiu! Jador, fiul meu, a fost mult mai slab în competiție, fără supărare, de aceea a și venit acasă. Ce a avut Zanni în plus față de rivalii lui? O extrem de mare ambiție, care l-a ajutat să câștige din nou premiul de 100.000 de euro, își merită fiecare bănuț la cât a muncit! După părerea mea, eu zic că Zanni a meritat trofeul, publicul l-a îndrăgit și l-a votat, este un exemplu de ambiție. Felicitările mele!”.

Citiți și:

Reacţia lui Iancu Sterp la întâlnirea cu Jador, după scandalul manelistului cu mama Geta. Imaginile cu cei doi au apărut pe internet

Kamara, fost concurent: ”A fost o luptă a campionilor”. Ce spune despre rivalii Zanni și Iancu Sterp?

Contactat de reporterul Playtech Știri, și Kamara, fost concurent ”Survivor”, a dorit să-l felicite pe Zanni, câștigătorul acestei ediții a campionilor:

”Am văzut finala de aseară, o luptă strânsă, Zanni merita să câștige din nou acest concurs de supraviețuire, a fost o luptă a campionilor, a foștilor concurenți și foștilor câștigători Survivor. Să nu se supere nimeni, dar să nu uităm că Zanni a câștigat și cel de-al doilea sezon Survivor, în timp ce Iancu Sterp nu l-a câștigat pe al lui, la ediția la care a mai participat. Pe Zanni l-am cunoscut în sezonul nostru, unde am participat și eu, atunci a fost invitat ca mentor, are niște calități umane excepționale. Mă bucur sincer că Zanni a câștigat această ediție a competiției!”.

Citiți și:

Mama Geta, mesaj dur pentru Zanni, înainte de semifinala Survivor: ”Măi, băiete, ți-ai bătut joc de toți, iar vrei banii?”. În ce ar investi ea premiul EXCLUSIV

Mama Geta Sterp și-a susținut fiul până în ultima clipă: ”Cine e acest Zanni?”

Mama Geta și-a susținut fiul, pe Iancu Sterp, până în ultima clipă. Ea și-a arătat nemulțumirea față Zanni, căruia îi transmisese un mesaj usturător, prin intermediul Playtech Știri, înainte de finala de infarct de la PRO TV:

”Având în vedere că Zanni a fost eliminat, apoi readus, nu ar merita premiul cel mare, să-l mai ia și altcineva. Cine e acest Zanni? Dacă era Iancu în locul lui, îi ziceam: ”Vino, măi, băiete, acasă, cu fruntea sus, ai pierdut, aia e, vei munci pentru acești bani în țară!”. Zanni trebuia să iasă din concurs cu demnitate, dar a rămas…”, ne spunea ea, în urmă cu trei zile, exclusiv pentru Playtech Știri.