Tatăl lui Emi Pian a fost înmormântat. Ce a făcut Poliția de această dată

Tatăl lui Emi Pian a fost înmormântat. Ce a făcut Poliția de această dată
Ce a făcut poliția la înmormântarea tatălui lui Emi Pian

La doar câteva luni de când interlopul Emi Pian s-a stins din viață, în urmă cu doar o zi, tatăl acestuia a decedat. Deși toți ne aducem aminte cum s-au desfășurat funeraliile fiului său, iată că Nicolae Duduianu nu a fost condus pe ultimul drum în același mod. Poliția s-a mobilizat pentru înmormântarea interlopului.

Tatăl interlopului Emi Pian a fost înmormântat

După ce în urmă cu câteva luni liderul clanului a fost ucis, iar vreme de mai multe zile cunoscuții și familia i-au adus un ultim omagiu, familia Duduianu este din nou în doliu.  Chiar și acum ne amintim de marea desfășurare a funeraliilor lui Emi Pian, deși restricțiile impuse la acea vreme nu permiteau acest lucru.

Acum și tatăl interlopului a decedat. Nicolae Duduianu se afla de mai mult timp după gratii, iar în ultima vreme nu se simțea chiar bine, tocmai din această cauză a fost și internat la Spitalul Penitenciarului Mioveni, acolo unde a și murit.

Nicolae Duduianu, înmormântat în mare secret

Emi Pian a fost condus pe ultimul drum cu mare fast, însă familia și cunoscuții nu și-au luat rămas bun în același mod și de la Nicolae Duduianu, care astăzi a fost deja înmormântat, ceremonia acestuia fiind una secretă și departe de ochii lumii.

Tatăl interlopului a fost îngropat joi după amiază, iar pe parcursul funeraliilor poliția s-a mobilizat în așa fel încât familia să fie sigură că totul se petrece restrâns și nu se va întâmpla același lucru ca la înmormântarea fiului său, când sute de oameni s-au adunat să-și ia rămas bun.

Momentul când sicriul cu trupul neînsuflețit al tatălui lui Emi Pian era transportat spre cimitir, a fost surprins de o echipă Antena 3, însă sunt singurele imagini, deoarece familia și-a dorit discreție.

Care a fost motivul pentru care Nicolae Duduianu era la închisoare

Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu era considerat capul grupării infracționale și se afla în Penitenciarul Mioveni, după ce a fost acuzat de crearea unuia dintre cele mai periculoase clanuri din lumea interlopă. De asemenea, el a fost acuzat și pentru tentativă de omor, după ce a lovit intenționat cu mașina o altă persoană, care i-ar fi fost rivală.

Deși știa că se află în stare gravă, Nicolae Duduianu nu a apucat să afle că fiul său, interlopul Emi Pian a murit. Acum atât el, cât și Emi Pian își vor petrece împreună eternitatea în același cimitir, potrivit Spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI