02 apr. 2022 | 19:03

Tatăl lui Cătălin Zmărăndescu, reacție savuroasă după ce și-a văzut fiul revenit de la Survivor: ‘Nu ai minte’

Monden
Tatăl lui Cătălin Zmărăndescu, reacție savuroasă după ce și-a văzut fiul revenit de la Survivor: ‘Nu ai minte’
Tatal lui Catalin Zmarandescu, reactie savuroasa dupa ce si-a vazut fiul revenit de la Survivor Nu ai minte

Cătălin Zmărăndescu a slăbit peste 25 de kilograme la Survivor România 2022, lucru care i-a șocat pe membrii familiei sale, atunci când fostul Faimos s-a întors acasă. Ce reacție incredibilă a avut tatăl luptătorului, atunci când și-a zărit fiul complet schimbat.

Reacția tatălui lui Cătălin Zmărăndescu, după ce a văzut cât de mult a slăbit fiul său la Survivor 2022

Îl privești și nu îl recunoști. Cătălin Zmărăndescu a doborât recordul la Survivor România 2022, fiind concurentul care a slăbit cele mai multe kilograme pe parcursul competiției din sezonul 2 al emisiunii ce se filmează în Republica Dominicană.

Recent, fostul luptător s-a întors acasă pentru a fi alături de familia sa. Soția, copii și până și tatăl lui Cătălin Zmărăndescu au fost surprinși de transformarea fizică prin care a trecut fostul Faimos.

Zmărăndescu senior a avut parte de o reacție surprinzătoare, atunci când și-a revăzut fiul după 3 luni de zile. În momentul în care l-a îmbrățișat pe Cătălin Zmărăndescu, tatăl său i-a exclamat:

„Băi, Cătăline, nu ai minte, mă! Ce îţi trebuia ţie chin?”, a fost mesajul pe care tatăl lui Zmărăndescu i l-a transmis fiului său, fiind conștient de condițiile extrem de dure la care au fost supuși concurenții în jungla de la Survivor.

@catalinottozmarandescu♬ sunet original – Zmarandescu Otto Catalin

Ce a făcut Zmărăndescu după ce a fost eliminat de la Survivor România 2022

Cătălin Zmărăndescu a dat dovadă de multă sensibilitate, atunci când a fost eliminat din competiția Survivor România 2022.

După ce a părăsit concursul primul lucru pe care l-a făcut a fost să o sune pe soția lui Luiza, femeia care i-a dăruit doi copilași, la care Faimosul s-a gândit zi și noapte, în timp ce se lupta pe traseele dificile din Republica Dominicană.

Imediat ce am ieșit din competiție și am ajuns la cazare, am așteptat secunda în care colegii din echipa de producție mi-au returnat telefonul. Am sunat-o pe Luiza și am povestit vreme de 2 ore.

Îmi era atât de dor să-i aud vocea, să aflu ce fac cei mici, să descopăr tot ce am pierdut în cele 2 luni și jumătate. Nici nu știam ce s-o întreb mai repede sau ce să-i povestesc.

În doilea rând, cum probabil au spus și alți foști colegi de-ai mei, am mâncat mult și din cât mai multe alimente. De fiecare dată când primeam mâncare, realizam că tot îmi mai este foame sau poftă.

În al treilea rând, am realizat cât de mult am slăbit și că s-ar putea să nu mai am cu ce să mă îmbrac pe drumul de întoarcere.

A fost o provocare să găsesc niște pantaloni care să stea pe mine în hainele pe care le mai aveam în bagaj.”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, în exclusivitate pentru click.ro.

De asemenea, Cătălin Zmărăndescu a mâncat tot ce i-a poftit inima și nu a putut consuma la Survivor, motiv pentru care a slăbit 25 de kilograme.

Parteneri
Ce trebuie să ai în buzunar de Sfântul Dumitru pentru a avea noroc în viață
Redactia.ro
Ostropel de pui, rețetă veche de mai bine de 100 de ani. Ingredientul surpriză care face ca acest preparat să fie demențial
Click.ro
Sondaj INSCOP: Cine intră în turul II la alegerile prezidențiale și cum arată o finală Ciolacu - Simion
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Harry și Meghan, pe drumuri separate. Regele Charles jubilează
EVZ.ro
Moment incendiar la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. Nicole Cherry și Florin Salam au cântat împreună / VIDEO
Spynews
Adio, maestre! Am mai pierdut un ACTOR de legendă. Toată România plânge azi
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE în TURUL DOI
Mediaflux
Alina Ceușan reacționează după ce Oana Pellea a pus-o la zid pentru poza din lojă: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”. Influencerița și-a recunoscut public greșeala
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro