Tatăl lui Abi Talent, arestat pentru înșelăciune. Complice ar fi chiar iubita acestuia

Tatăl lui Abi Talent, arestat pentru înșelăciune. Complice ar fi chiar iubita acestuia

Tatăl manelistului Abi Talent a fost arestat astăzi pentru înșelăciune, dosar în care sunt implicate două femei. Una dintre victime ar fi chiar iubita artistului. Bărbatul în vârstă de 45 de ani va sta în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, fiind acuzat de proxenetism, lovire sau alte violenţe și înșelăciune, prin metoda ghicitului. Mai multe detalii, în rândurile de mai jos.

Tatăl lui Abi Talent, arestat pentru înșelăciune

Instanța a emis miercuri, 12 ianuarie, un mandat de arestare preventivă pe numele tatălui manelistului Abi Talent. Suraj Panţic, în vârstă de 45 de ani, își va petrece următoarele 30 de zile în arst, după ce a fost acuzat de înșelăciune. În dosar mai sunt implicate alte două femei și un bărbat, una dintre ele fiind chiar iubita interlopului.

Spre deosebire de celălalt bărbat din dosar, unul de 40 de ani, cercetările sunt continuate sub măsura controlului judiciar în ceea ce-l privește pe tatăl cântărețului de manele.

Cei doi bărbați și iubitele lor ghicitoare, ambele de loc din Buzău, ar fi făcut 1 milion de lei prin înșelăciune, prin metoda ghicitului. Femeile în vârstă de 39 și 47 de ani sunt acuzate, la rândul lor, că au tras pe sfoară mai multe persoane, cărora le spuneau au puteri supranaturale și pot să le rezolve problemele personale.

„Ghicitoarele“ și iubiții lor au făcut astfel bani grei de pe urma „afacerii“.

Citește și: Abi Talent a îndrăznit să vorbească despre Cheloo. Juratul iUmor nu va fi încântat să afle asta

Complice ar fi chiar iubita acestuia

Cinci percheziții domiciliare au fost făcute în județ de către polițiștii din Buzău, la persoane bănuite de proxenetism, lovire sau alte violenţe și înșelăciune, prin metoda ghicitului.

În urma perchezițiilor, 12 persoane au fost duse la audieri, în vreme ce patru patru persoane au fost reținute în acest dosar. Printre acestea se numără, după cum spuneam, tatăl manelistului Abi Talent, Suraj Panțic, în vârstă de 45 de ani, și concubina lui, una dintre cele două așa-zise ghicitoare.

Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore. Din cercetări reiese că doi bărbați din municipiul Buzău ar fi desfășurat activități de proxenetism, încurajând practicarea prostituției de către mai multe tinere pe teritoriul mai multor state europene, obţinând, în acest fel, foloase materiale, în perioada 2016 – 2022.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI