Tatăl Elenei Marin de la Survivor este celebru. Cu ce se ocupă bărbatul

Tatăl Elenei Marin  de la Survivor este celebru. Cu ce se ocupă bărbatul
Elena Marin de la Survivor are un tată celebru

Elena Marin, concurenta de la Survivor România 2021 este o prezență destul de discretă, cu toate că tatăl tinerei este un cunoscut antrenor din cadrul clubului Steaua.

Cine este tatăl Elenei Marin

Elena Marin este o prezența discretă. Tânăra a vorbit rar despre părinții ei, însă s-a văzut că aceasta este foarte atașată de ei, atunci când a primit un mesaj din partea lor. Atunci Elena a izbucnit în plâns.

Tatăl Elenei este un cunoscut antrenor de lupte, în cadrul clubului Steaua și întreaga sa viață și-a petrecut-o descoperind tinere talente la lupte libere.

Marian Marin, tatăl Elenei Marin, are 67 de ani, a absolvit Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport și lucrează de  mulți ani ca antrenor de lupte libere la grupele de junior și cadeți ai Clubului Sportiv Școlar Steaua, scrie wowbiz.ro

El este cel acre a descoperit numerosi copii talentați si a format mii de campioni la această disciplină. Antrenorul Marian Marin a câștigat, astfel, de-a lungul timpului câteva sute de medalii prin elevii săi la competițiile la care aceștia au participat, inclusiv campionate naționale.

Tot el a fost persoana care a îndreptat-o pe Elena, fiica sa spre gimnastica, văzându-i potențialul sportiv al fetei sale.

”Se antrena. Era foarte conștiincioasă în ceea ce făcea. Se ducea singură, se întorcea singură, se ducea la pregătire. În general, aveam bază pe ea și oriunde se ducea. E răzbunătoare, nu se lasă”, a povestit tatăl Elenei Marin.

De peste zece ani pe scenă

Tânăra nu a ajuns, însă, să practice sportul de performanță, dar s-a îndreptat spre dans, iar acest lucru i-a schimbat viața. A fost în trupa Andei Adam, cea care a și remarcat-o, apoi a ajuns în cea a Andreei Bălan, unde este cea mai veche membră a trupei celebrei artiste. De peste zece ani participa la spectacolele organizate de artistă peste tot în lume.

Cu toate ca este obișnuită cu scena, mama sa susține ca Elena este o fire foarte timidă și împăciuitoare.

 ”Este foarte timidă și foarte rușinoasă. Dacă cineva îi spune să se dea mai încolo, o face, chiar dacă e locul ei. E singurul defect al ei, preferă să nu deranjeze pe numeni. Se lasă pe ea pentru altul”, a spus mama Faimoasei.

Elena Marin se siteaza în topul celor mai buni concurenți de la Survivor pe locul al treilea, concform wowbiz. Ea a participat la 43 de meciuri din care a avut 26 de victorii si 17 înfrângeri.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI