Tatăl Cătălinei Ponor a fost arestat în Constanța. Ce le-ar fi făcut polițiștilor care îl încătușau

Tatăl Cătălinei Ponor a fost arestat în Constanța. Ce le-ar fi făcut polițiștilor care îl încătușau
Tatal Catalinei Ponor, arestat in Constanta

Clipe grele pentru fosta gimanstă medaliată olimpic cu aur, Cătălina Ponor. Tatăl vitreg al acesteia a fost reținut de autorități, după un conflict pe care bărbatul l-ar fi avut cu doi polițiști locali. Tatăl Cătălinei Ponor a fost plasat sub control judiciar.

Tatăl Cătălinei Ponor a fost arestat în Constanța

Cătălina Ponor, fosta mare gimanstă a României, a primit recent o veste tristă. Tatăl vitreg al acesteia, Florin Bărbascu, a fost reținut de poliție pentru 24 de ore. Acum, bărbatul se află sub control judiciar, după cum au decis procurorii după măsura de reținere.

Potrivit playsport.ro, tatăl fostei gimanste a fost implicat într-un incident pe data de 6 martie, cu doi polițiști locali. De menționat este că Florin Brădescu ar fi lovit cu pumnul doi polițiști locali ce încercau să îl imobilizeze, după ce la început a fost refuzat să se legitimeze. Totul a avut loc sâmbătă, 6 martie, în jurul orei 9:00, atunci când el încerca să intre în incinta sălii de fitness „Cătălina Ponor Body Fit”, unde este administrator.

Control judiciar pentru Florin Bărbascu

În urma incidentului, cei doi polițiști locali au fost transportați la spital și ambii au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale. Autoritățile au deschis un dosar de cercetare penală pe numele lui Florin Bărbascu, pentru infracțiunea de ultraj. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au audiat mai mulți martori, iar apoi au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona.

După verificări, aceștia au decis să îl rețină pe agresor vreme de 24 de ore. Apoi, pe numele lui Florin Bărbascu s-a dispus măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. De menționat este că Florin Bărbascu este tatăl vitreg al Cătălinei Ponor.

Cătălina Ponor este una dintre cele mai importante gimnaste ale României. În anul 2004, aceasta reușea să cucerească trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Atena. Pe lângă cele trei medalii de aur, ea a mai luat o medalie de argint și una de bronz. De asemenea, Cătălina Ponor este multiplă medaliată la Campionatele Mondiale și Europene. Astfel, un total de 23 de medalii a obținut Cătălina Ponor la Jocurile Olimpice, la Campionatele Mondiale și Europene. Din cele 23 de medalii, nu mai puțin de 11 sunt din aur.

Medaliile Cătălinei Ponor

2003: Mondialele de la Anaheim: Argint la echipe, bârnă și sol
2004: Europenele de la Amsterdam: Aur la echipe, bârnă și sol
2004: Olimpiada de la Atena: Aur la echipe, bârnă și sol
2005: Europenele de la Debrecen: Aur la bârna
Mondialele de la Melbourne: Bronz la bârna
2006: Europenele de la Volos: Argint la echipe, aur la bârna, bronz la sol
2007: Mondialele de la Stuttgart: Bronz la echipe
2012: Campionatele Europene de la Bruxelles: Aur la echipe, aur la bârnă și argint la sol
2012: Olimpiada de la Londra: Bronz la echipe, argint la sol
2017: Europenele de la Cluj: aur la bârnă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI