Cătălina Ponor a făcut anunțul cel mare. Se mărită! Cine este viitorul soț

Cătălina Ponor a făcut anunțul cel mare. Se mărită! Cine este viitorul soț
Cătălina Ponor i-a spus da lui Bogdan Jianu! Cei doi se vor căsători!

Cătălina Ponor, 32 de ani, este gata să facă pasul cel mare. Fosta campioană olimpica a acceptat cererea în căsătorie a lui Bogdan Jianu, 50 de ani, actor şi regizor. Anunţul a fost făcut de sportivă, pe pagina ei de Instagram. Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu formează un cuplu de aproximativ doi ani. Cei doi au fost de-a lungul timpului foarte discreţi, iar relaţia lor a devenit publică abia în vara acestui an. Cătălina a postat şi o poză cu inelul de logodnă pe care l-a primit de la viitorul soţ.

 

Cătălina Ponor a fost cerută în căsătorie de Bogdan Ristea Jianu Ristea! Şi a spus „Da”!

„Astăzi, am avut cea mai mare surpriză din viața mea. Am spus «Da» omului cu care vreau să-mi petrec restul vieții cu dragoste. Te iubesc, Bogdan Ristea Jianu!”, a fost mesajul pe care Cătălina Ponor l-a postat pe Instagram, în limba engleză.

Cătălina Ponor este una dintre cele mai titrate gimnaste din România. Are nu mai puţin de 34 de medalii la competiţiile importante la care a participat. Dintre acestea, nu mai puţin de 19 au fost de aur! Trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004 a reuşit să obţină Cătălina Ponor. În 2012, ea adăuga în palmares o medalie de argint şi una de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra. Are un aur mondial în 2004 şi nu mai puţin de opt medalii de aur la europene.

Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu formează un cuplu de aproximativ doi ani

Cătălina Ponor a mai avut o relaţie de patru ani cu gimnastul portorican Tommy Ramos. Au fost şi logodiţi, dar s-au despărţit în 2015. Bogdan Jianu Ristea a jucat rolul lui Dracula în lungmetrajul Coroana. A mai jucat şi în filme ca „Vine Poliţia”, „Hunted”, „What about love”. Bogdan Ristea Jianu a mai fost căsătorit timp de zece ani cu Julia Chelaru, fostă componentă a trupei Exotic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI