Tată de polițist, agresor sexual: ce i-a făcut unei fetițe din Hunedoara

Un bărbat de 80 de ani din comuna Buceș, județul Hunedoara, este cercetat de către procurori pentru agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de doar 6 ani.

În contextul în care bărbatul acuzat de pedofilie este tatăl fostului șef al Poliției Timiș, nu ar trebui să vină ca o surpriză modul în care s-a desfășura investigația. Deși au existat dovezi conform cărora a agresat sexual o fetiță de șase ani, în timp ce părinții copilei munceau la câmp, evenimentul s-a petrecut în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, iar investigația abia a început. 

Bărbatul de 80 de ani este tatăl fostului șef al Poliției din Sânnicolau Mare, județul Timiș. Fiul său fusese schimbat din funcție în 2013, din cauza unui scandal izbucnit la un bar din sat. La acel eveniment, a participat și fiul comisarului șef.

Aceleași surse au precizat pentru Hotnews că fetița de 6 ani, agresată de bărbatul de 80 de ani a ajuns acasă sângerând, mama a dus-o la Spitalul din Brad, însă aceștia nu au sesizat Poliția. Ca referință, oficialii spitalului au efectuat o ilegalitate când un astfel de caz nu a devenit subiectul unei investigații.

În final, după aproximativ o lună și jumătate, autoritățile s-au autosesizat pe respectivul subiect, iar agresiunea sexuală a fetiței de doar șase ani a stârnit o investigație. „Polițiștii Biroului Investigații Criminale Brad s-au sesizat din oficiu cu privire la posibilitatea comiterii unei infracțiuni de agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de 6 ani, din comuna Buceș. Din primele cercetări, se pare ca fapta ar fi fost comisă în data de 28.06.2018 de către un vecin al familiei minorei, un bărbat în vârstă de 80 de ani, însă minora nu a relatat nimic familiei, de la acea dată”, au transmis, miercuri polițiștii hunedoreni.

Bătrânul de 80 de ani este cercetat în stare de libertate, chiar și după ce s-a dispus executarea unei expertize medico-legale. La această oră, există și dosar penal pentru agresiune sexuală pe numele bărbatului. Din câte se pare, bărbatul a profitat de faptul că avea grijă de fiica celor doi când aceștia erau la muncă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI