08 aug. 2019 | 06:30

Tată de polițist, agresor sexual: ce i-a făcut unei fetițe din Hunedoara

Știri generale
Tată de polițist, agresor sexual: ce i-a făcut unei fetițe din Hunedoara

Un bărbat de 80 de ani din comuna Buceș, județul Hunedoara, este cercetat de către procurori pentru agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de doar 6 ani.

În contextul în care bărbatul acuzat de pedofilie este tatăl fostului șef al Poliției Timiș, nu ar trebui să vină ca o surpriză modul în care s-a desfășura investigația. Deși au existat dovezi conform cărora a agresat sexual o fetiță de șase ani, în timp ce părinții copilei munceau la câmp, evenimentul s-a petrecut în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, iar investigația abia a început. 

Bărbatul de 80 de ani este tatăl fostului șef al Poliției din Sânnicolau Mare, județul Timiș. Fiul său fusese schimbat din funcție în 2013, din cauza unui scandal izbucnit la un bar din sat. La acel eveniment, a participat și fiul comisarului șef.

Aceleași surse au precizat pentru Hotnews că fetița de 6 ani, agresată de bărbatul de 80 de ani a ajuns acasă sângerând, mama a dus-o la Spitalul din Brad, însă aceștia nu au sesizat Poliția. Ca referință, oficialii spitalului au efectuat o ilegalitate când un astfel de caz nu a devenit subiectul unei investigații.

În final, după aproximativ o lună și jumătate, autoritățile s-au autosesizat pe respectivul subiect, iar agresiunea sexuală a fetiței de doar șase ani a stârnit o investigație. „Polițiștii Biroului Investigații Criminale Brad s-au sesizat din oficiu cu privire la posibilitatea comiterii unei infracțiuni de agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de 6 ani, din comuna Buceș. Din primele cercetări, se pare ca fapta ar fi fost comisă în data de 28.06.2018 de către un vecin al familiei minorei, un bărbat în vârstă de 80 de ani, însă minora nu a relatat nimic familiei, de la acea dată”, au transmis, miercuri polițiștii hunedoreni.

Bătrânul de 80 de ani este cercetat în stare de libertate, chiar și după ce s-a dispus executarea unei expertize medico-legale. La această oră, există și dosar penal pentru agresiune sexuală pe numele bărbatului. Din câte se pare, bărbatul a profitat de faptul că avea grijă de fiica celor doi când aceștia erau la muncă.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Soluțiile cu care se stropesc pomii fructiferi în luna Mai. Sunt mai multe decât crezi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro