Reacția lui Tăriceanu după ce-a devenit sursa glumelor pe internet

Reacția lui Tăriceanu după ce-a devenit sursa glumelor pe internet

Tăriceanu a devenit ținta unui val de ironii pe net, după ce a apărut o fotografie de campanie cu el, prelucrată excesiv în Photoshop.

Un afiș electoral pentru alegerile europarlamentare, cu fotografia lui Călin Popescu Tăriceanu, a devenit viral după ce acesta a apărut cu o înfățișare mult mai tânără, iar reactiile picante ale internauților nu au întârziat să apară.

„Dumnezeule, arată ca un broscoi raşchetat! N-are nicio legătură cu broscoiul zbârcit pe care îl cunoaştem şi îl iubim!”, a declarat un membru al partidului la vederea noului look al lui Tăriceanu.

Un alt membru de partid a declarat referitor la autorul afișelor lucrate excesiv în Photosop că „se vede că nu are nici în clin, nici în mânecă cu grafica atunci când a încercat să-i netezească domnului Tăriceanu guşa şi cearcănele în Paint, folosind doar touchpadul de la laptop”.

ALDE a furat startul campaniei electorale şi a început deja împărţirea de fluturaşi în marile oraşe. Și cum partidul se identifică cu liderul său, Călin Popescu Tăriceanu, imaginea acestuia se regăseşte şi pe afişe. Însă, consilierii de imagine au exagerat însă cu editarea în Photoshop.

Tăriceanu, liderul ALDE este aproape de nerecunoscut pe afișele electorale. Este mult mai slab și are o faţă „de bebeluş”, adică fără riduri sau alte semne ale vârstei, personajul retuşat bine de echipa de marketing a ALDE pare o versiune a lui Tăriceanu de acum 20 de ani.

Reacția lui Tăriceanu la glumele făcute pe seama fotografiei de campanie

Călin Popescu Tăriceanu ironizează glumele de pe internet legate de fotografiile sale de campanie. Într-o postare pe Twitter, Tăriceanu spune că este alături de cei care iau în derâdere pozele. Atrage atenţia însă că în copilărie era blond, nu grizonant.

„Escaladează campania cu photoshopul! Niște chestii foarte haioase! Merită felicitaţi. Văd că pe online oponenţii mei fac mişto de poza de pe pliantele #ALDE. Sunt alături de ei și protestez vehement împotriva acelor fotografii! Când eram mic nu eram grizonant, ci blond!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Twitter

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI