Ce spune Tăriceanu despre moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu

Ce spune Tăriceanu despre moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu

Moartea designerului vestimentar Răzvan Ciobanu nu a stârnit reacții doar în rândul cercurilor mondene, ci și în rândul politicienilor. Călin Popescu Tăriceanu este unul dintre cei care au adus în discuție subiectul.

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE și președintele Senatului, a comentat moartea designerului vestimentar Răzvan Ciobanu. El spune că vestea este una tristă, dar că e momentul ca politicienii să se aplece asupra unei probleme și anume consumul de droguri.

Tăriceanu susține că e nevoie de o dezbatere reală privind consumul de droguri în România. Președintele Senatului vrea să cheme la discuții toți actorii implicați în acest proces. Doar așa s-ar putea găsi cele mai bune soluții, crede Tăriceanu.

Ce spune Tăriceanu după moartea lui Răzvan Ciobanu

Într-o postare pe Facebook, Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre consumul de droguri și despre problemele societății românești.

„(…) școlile copiilor să fie izvoare de știință și educație, nu mici Woodstock-uri prin care joint-urile să treacă din mână în mână în pauze. O veste tristă, care ne-a înnegurat chiar în perioada sărbătorii Pascale. O veste care ar trebui să ne dea de gândit, totodată. Pentru că moartea designerului vestimentar a fost legată, se pare, de consumul de droguri. Iar consumul de droguri e în creștere în România, de la un an la altul, după cum arată statisticile”.
Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului

Tăriceanu consideră că politicienii ar trebui să facă mai mult pentru a stopa consumul de droguri.

„Oamenii politici evită din instinct să-și asocieze numele cu problematici ale așa-numitelor grupuri indezirabile social, cum sunt percepuţi consumatorii de droguri, cerșetorii ori practicantele prostituției. Una dintre marile probleme este cea care ține de legislația extrem de stufoasă de la noi. Legalizarea, spre exemplu, a canabisului în domeniul medical – o temă de mare actualitate la nivel mondial – interzicerea etnobotanicelor ori crearea așa numitelor camere de consum supravegheat pot fi discutate, analizate cu specialiștii, pot fi transpuse în practică”.
Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului

Președintele Senatului a avut un sfat și pentru patronii de cluburi.

„Patroni de cluburi și discoteci, nu mai închideți ochii la consumul de droguri sau excese alcoolice! Unii dintre tinerii care cad sub mesele clubului vostru ar putea fi chiar copiii voștri!”.
Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci. Din primele cercetări, el circula cu viteză mare și, la un moment dat, a pierdut controlul volanului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI