Tăriceanu, luat la rost pe aeroport: „Vezi-ți de treaba ta”

Tăriceanu, luat la rost pe aeroport: „Vezi-ți de treaba ta”

Călin Popescu Tăriceanu, șeful ALDE și președintele Senatului, s-a trezit față în față cu oamenii care nu-l plac și asta chiar pe aeroportul „Henri Coandă”.

Tăriceanu este partea mai puțin detestată din duoul Dragnea – Tăriceanu, dar chiar și așa nu e pe placul multor români. Ziua de 14 septembrie a venit însă cu un moment și mai prost pentru șeful partidului de la guvernare.

„M-am întâlnit cu Tăriceanu la aeroport la 3.45, dimineața la sosiri. M-am dus, am dat bună dimineața si i-am spus să îi fie rușine”, a scris pe Facebook cel care a dat peste președintele Senatului pe „Henri Coandă”.

„A răspuns «vezi-ți de treaba ta». Apoi cel din stânga (foto mai jos – n.r.) a repetat îndemnul. Le-am răspuns că atâta timp cât sunt oameni politici, iar acțiunile lor îmi afectează viața, ca cetățean am tot dreptul să le transmit punctul meu de vedere”, a mai spus acesta în postare.

„Am rămas la doi metri de ei cu satisfacția că le-am stricat buna dispoziție pentru câteva minute. […] E trist că din câți oameni erau acolo am fost singurul care s-a dus la ei”, a conchis acesta.

Mesajul a prins excelent pe Facebook. E însoțit și de-o fotografie cu șeful ALDE, după cum poți vedea mai jos.

La ora publicării acestui articol postul are peste 2.300 de aprecieri și câteva sute de comentarii. Cei mai mulți îi reproșează însă că n-are un profil „curat”, cu nume și prenume românești și, eventual, o fotografie reală.

Totuși, profilul nu e fals, ba chiar și poza de profil e reală. Cel care l-a apostrofat pe Tăriceanu este Aly Elsiddig. El a fost vedetă TV pentru o scurtă perioadă când a câștigat emisiunea „Rătăciți în Panama”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI