Țara care a interzis femeilor să folosească internetul îmbrăcate provocator

O țară a interzis femeilor să facă live pe internet dacă sunt îmbrăcate provocator. La categoria hainelor provocatoare intră inclusiv articolele vestimentare de culoare pielii. De asemenau s-au luat măsuri și pentru minorii care fac transmisiuni live. Ce pedepse riscă aceștia dacă încalcă legea.

China vine cu un nou set de reguli pentru cei care fac live-uri pe internet. Aceste reguli vizează în special femeile și minorii. Autorităţile din provincia chineză Hubei au anunțat care sunt principalele condiții care vor fi impuse femeilor. Prin urmare, pentru a intra într-o conversație video, femeile nu mai au voie să poarte haine provocatoare. Ce înseamnă mai exact acest lucru.

Ei bine, femeile nu mai au voie să evidențieze ce au primit de la mama natură. Astfel, decolteurile adânci evidențiate prin lenjerie intimă sau costume sexy vor fi interzise. De asemnea, în aceeași categorie intră și hainele transparente, care lasă la vedere mai mult decât ar trebui din părțile intime ale corpului, precum și articolele vestimentare de culoarea pielii.

În ceea ce îi privește pe minori, aceștia vor putea face transmisiuni live online, doar dacă dau datele de dentitate ale părinţilor sau tutorilor legali. De asemnea, vor trebui să semneze și o cerere, care va trebui aprobată.

Cei care îndrăznesc să încalce regulile își vor pierde conturile de pe platformele de streaming sau vor primi amenzi usturătoare. Și asta nu e nimic, pe lângă ce ar putea primi cei care vor fi clasificați la cazuri grave. Pe aceștia, live-ul online îi pote duce chiar la închisoare.

Nu este prima oară când China impune astfel de măsuri radicale. În anul 2016, China le-a interzis femeilor să se folosească de banane într-un mod erotic, atunci când fac livestreaming. De asemnea, au fost interzise, conform setului de reguli inclusiv clipurile video sau transmisiunile în care femeile poartă doar ciorapi şi lenjerie intimă sau doar bretele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI