Tanti Sofica trăiește o dramă la doar 2 luni după ce s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr. Vestea cruntă primită

Tanti Sofica trăiește o dramă la doar 2 luni după ce s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr. Vestea cruntă primită
Drama trăită de tanti Sofica

Femeia de 76 de ani, tanti Sofica din Iași, a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu un bărbat mult mai tânăr, cu 30 de ani mai tânăr. În prag de sărbători, bătrâna a primit o veste groaznică care a distrus-o.

Drama trăită de tanti Sofica

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, tanti Sofica trăiește o adevărată dramă, după ce a aflat că unul dintre copiii ei a decedat. Aceasta s-a întors în urmă cu câteva zile de la Constanța, acolo unde și-a îngropat fiul în vârstă de 58 de ani. Din păcate, acesta a murit într-un incendiu, iar sărbătorile și viața femeii au fost date peste cap.

„Cum să mă pregătesc de sărbători dacă eu tocmai m-am întors de la înmormântarea fiului meu, de la Constanța?! Nu-mi mai arde de nimic, nu am avut nici bani să îmi aduc copilul aici, acasă. L-am îngropat la Constanța, unde a și murit. A avut loc de veci cumpărat acolo, a costat 17 milioane de lei vechi locul doar cu pământ, fără cavou.

Am vrut să îi facem cavou, dar, dacă nu am avut bani, nu am putut. A murit la 58 de ani într-un incendiu, la barăcile alea în care stătea el. Era ars tot pe corp. Măcar dacă murea de moarte bună, mai era cum era, dar, așa, într-un incendiu, este îngrozitor”, a povestit Sofica Onică, potrivit BZI.

Femeia s-a căsătorit la 76 de ani

Tanti Sofica a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr cu 30 de ani, însă nu le-a fost ușor, deoarece au fost refuzați de mai mulți nași. Multă lume a rămas șocată după ce au aflat ce vârstă are mirele, chiar dacă asemenea căsătorii au mai avut loc până acum. Într-un final, cei doi îndrăgostiți și-au găsit nașii, ajutați de preotul din sat.

Noi suntem împreună de când a murit soțul meu… Cam după jumătate de an, cam așa. Ei, la început toată lumea vorbea despre noi, nu era om să nu știe. După nu a mai fost cine știe ce tam-tam… ne-au lăsat în pace. Preotul tot mi-a spus că ar trebui să mă cunun, că trăim în păcat. Am vrut să mergem, dar nu am găsit nași. Nimeni nu voia să ne cunune. Până la urmă, fratele lui a acceptat și duminică ne-am cununat, a spus Sofica Onică, conform bzi.ro.

Oamenii din sat i-au vorbit de rău, deoarece soțul acesteia i-ar putea fi fiu, însă cei doi nu au băgat în seamă gurile rele. Preotul din satul Șipote, județul Iași, a fost cel care i-a ajutat să-și găsească nași. I-a sfătuit să nu trăiască în păcat și să se căsătorească religios.