Tania Budi, prima operație estetică la 53 de ani. Ce a decis să facă fosta lui Dan Bittman

Tania Budi, prima operație estetică la 53 de ani. Ce a decis să facă fosta lui Dan Bittman
Tania Budi, prima operatie estetica la 53 de ani. Ce a decis sa faca fosta lui Dan Bittman

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar la vârsta de 53 de ani, Tania Budi pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Cu un trup de adolescentă și un chip de porțelan, desprins parcă din reviste, superba blondină întoarce privirile domnilor prin simpla ei prezență.

Ce operație estetică și-a făcut Tania Budi la 53 de ani.

Deși de-a lungul timpului au circulat tot felul de zvonuri privind operațiile estetice la care ar fi apelat vedeta pentru a se menține la fel de frumoasă, Tania Budi a recunoscut că și-a făcut anumite tratamente non-ivazive.

Recent, fostul model a declarat că a călcat pragul medicului estetician pentru a-și face prima intervenție chirurgicală. Tania Budi și-a îndepărtat excesul de piele din zona ochilor.

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn.

În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit.

L-am întrebat pe medicul meu estetician ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat”, a declarat Tania Budi pentru cei de la click.ro.

Tania Budi are un iubit mai tânăr care o răsfață

Fosta iubită a lui Dan Bittman a fost dintotdeauna o femeie curtată de către bărbați mai mult sau mai puțin celebri din România. Recent, Tania Budi a mărturisit în cadrul emisiunii La Măruță de pe PRO TV că are un iubit mai tânăr decât ea care-i face toate poftele.

„Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem.

Și de atunci am rămas împreună. Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea”, a mărturisit superba Tania Budi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI