Tania Budi, aproape în lacrimi. Ce a pățit chiar acum: vedeta este disperată

Tania Budi, aproape în lacrimi. Ce a pățit chiar acum: vedeta este disperată
Tania Budi, o femeie superbă la 53 de ani

Celebra Tania Budi, femeie de afaceri, dar și un personaj monden cunoscut în România, a trecut în aceste zile prin momente grele. Nu ar fi nici prima și nici ultima vedetă care are parte de astfel de situații. Frumosa de 53 de ani a povestit pe rețelele de socializare cum a rămas fără contul personal de Instagram. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unor hackeri care i-ar fi spart contul.

Tania Budi, o femeie superbă la 53 de ani

Una din binecunoscutele vedete din mondenul românesc, Tania Budi, a ajuns la frumoasa vârstă de 53 de ani. Fanii divei, mai ales domnișoarele, îi invidiază modul cum arată și, bineînțeles silueta. Vedeta a recunoscut că a avut și are grijă în continuare de modul cum arată. tania Budi vorbște despre stilul riguros alimentar și de programul de mișcare pe care-l face cât mai des posibil.

„(…) Vreau să întâmpin vârsta de 53 de ani cu un ten luminos, ferm și intens hidratat. Mezoterapia se numără, alături de PRP, printre tratamentele mele favorite atunci când vine vorba despre rejuvenare facială.

Sunt proceduri simple, rapide, care nu dor și mă ajută să îmi păstrez în timp prospețimea tenului”, a fost mesajul acesteia pe rețelele de socializare.

Vedeta are probleme cu contul de Instagram

În același timp, mai spune vedeta, se cnsideră o femeie fericită și prin prisma relației de doi ani pe care o are. Cu toate că este mai mic decât ea, Tania Budi nu are nicio problemă apropos de vârstă. În același timp a recunoscut că partenerul ei de viață este vinovat pentru faptul că s-a reapucat de sport.

Fiind persoană publică, la fel ca mulți alții, Tania Budi și-a asumat acest rol. Din păcate, și nu este prima vedetă care pățește așa, Tania Budi a avut probleme cu contul ei de Instagram. Neștiind exact ce să facă, a apelat la fanii de pe internt, în încercarea de a-și rezolva problema.

”Contul meu de Instagram a fost furat. Cei care l-au furat au scris chiar pe pagină că dacă vreau sa îl recuperez sa le scriu pe whatsupp-ul din imagine. Ce naiba e de făcut?”, a scris vedeta pe Instagram.

Răspunsurile nu au ezitat să apară, mulți recomandându-i Taniei Budi să urmeze pașii de resetare a parolelor. În ultima vreme, în afară de Tania Budi, și alte vedete au fost puse într-o situație similară, dar au reușit să-și recupereze conturile, în cele din urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI