Tânărul motociclist din Cisnădie dat dispărut joi, a fost găsit fără suflare într-o râpă din Valea Sebeşului

Tânărul motociclist din Cisnădie dat dispărut joi, a fost găsit fără suflare într-o râpă din Valea Sebeşului
Tânărul motociclist din Cisnădie dat dispărut joi, a fost găsit fără suflare într-o râpă din Valea Sebeşului

Un motociclist din Cisnădie a fost găsit decedat într-o râpă din apropierea DN67C, pe Valea Sebeșului. Acesta a fost dat dispărut de joi. Oamenii legii au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit moartea acestuia, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Tânăr motociclist găsit mort

Potrivit sursei citate, IPJ a fost sesizat, în cursul zilei de joi, cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a unui tânăr de 31 de ani. Acesta nu avea o direcție stabilită, ci doar a ieșit să se plimbe cu motocicleta personală. Bărbatul locuia în orașul Cisnădie și a plecat voluntar de la domiciliu, în seara de miercuri, însă nu a mai revenit acasă.

Din păcate, tânărul a fost găsit decedat, în apropierea DN67C, în noaptea de joi spre vineri, pe raza satului Căpâlna, comuna Săsciori, județul Alba. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost scos din râpă de către pompierii militari și de către salvamontiști.

„Motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigaţiile preliminare efectuate de către poliţişti nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracţiuni comise cu violenţă. Trupul sibianului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei. Poliţiştii din cadrul IPJ Alba au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care a survenit decesul tânărului”, menţionează IPJ Alba.

Tânăr motociclist, mort după un impact violent cu un microbuz

Un tânăr de 27 de ani din Bălcăuți a decedat în urma unui grav accident rutier care a avut loc pe E 85, spre Siret, la intersecția cu drumul spre Calafindești. Tânărul care a decedat se deplasa pe E 85, iar șoferul autobuzului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, ar fi brut să vireze la stânga, spre Calafindești.

Șoferul nu a acordat prioritate motociclistului care venea din sens opus, însă urmează să se stabilească și cu ce viteză se deplasa acesta. Impactul a fost extrem de violent, iar tânărul a fost proiectat pe carosabil.

La fața locului a ajuns Serviciul de Ambulanță Județean Suceava, constatând că tânărul a suferit leziuni incompatibile cu viața. De asemenea, a ajuns și eu echipaj SMURD. Medicii au acordat primul ajutor unui prieten al tânărului decedat, care a suferit un atac de panică.

Ancheta polițiștilor rutieri cu privire la cum s-a produs accidentul este încă în plină desfășurare pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul. De asemenea, motociclistul de doar 27 de ani anunțase recent că s-a logodit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI