Tănărul care a mers călare la maternitate, dat dispărut. Ce probleme neașteptate are cu Poliția

Tănărul care a mers călare la maternitate, dat dispărut. Ce probleme neașteptate are cu Poliția
Tănărul care a mers călare la maternitate, dat dispărut. Ce probleme neașteptate are cu Poliția (Foto: BZI)

Un tânăr din Iași a devenit cunoscut după ce a mers călare la maternitate sa-și vadă soția și bebelușul.

Ce probleme are cu poliția tânărul din Iași care a mers călare la maternitate

Imaginile cu Sergiu Ion Ciobotariu, 22 de ani au făcut înconjurul României la începutul lunii martie. După ce a aflat că soția sa a născut un băiețel, tânărul a vrut neapărat să-și vadă copilul la maternitate și să le ducă de mâncare.

Acesta, neavând bani de taxi a mers călare de la Răducăneni (40 kilometri distanță de Iași) până la maternitatea din Iași. Acum, tânărul are dosar penal, după ce a fost prins de polițiști conducând un automobil fără permis.

Tânărul a făcut rost de bani pentru o casă

Povestea acestuia a devenit cunoscută și câteva persoane s-au mobilizat pentru a-l ajuta. În urma acestui fapt, tânărul a reușit să facă rost de bani pentru o casă în Miroslava. Înainte de aceasta, el trăia, împreună cu soția și cei trei copii ai lor, într-o construcție neterminată.

Inexplicabil, tatăl-călăreț a fost prins pe 13  mai de polițiști conducând un autoturism, fără a fi în posesia unui permis de conducere. ”A fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă”, a confirmat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Sergiu lipsește de trei săptămâni.

Sergiu Ciobotariu nu a putut fi contactat de către cei din presă pentru detalii. Vecinii acestuia, din Miroslava au spus că tânărul nu a mai fost văzut acasă de trei săptămâni. ”În orice caz, nu mai e același Sergiu. Am auzit că a avut probleme cu poliția. Acum vreo lună, am văzut vreo două mașini în curtea lui”, a spus un vecin pentru Bună Ziua Iași.

Tânăr călare prin Iași
Tânărul care a mers călare la maternitate, dat dispărut. Ce probleme neașteptate are cu Poliția

”În fiecare zi plec la muncă pe calul meu. Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu, dar nu avem ce face… muncesc cât pot”, spunea tânărul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI