Caz șocant în Vrancea, acolo unde o femeie a fost găsită fără suflare într-o parcare. Criminalul este de negăsit

Caz șocant în Vrancea, acolo unde o femeie a fost găsită fără suflare într-o parcare. Criminalul este de negăsit
Femeie găsită moartă într-o parcare din localitate Odobești

Oamenii legii au deschis un dosar penal, după ce o femeie în vârstă de 56 de ani a fost găsită inconștientă într-o parcare din localitatea Odobești, județul Vrancea. A fost transportă la spital, însă a decedat, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Femei găsită inconștientă într-o parcare

Femeia de 56 de ani a fost găsită inconștientă într-o parcare duminică seara, bătută crunt și abandonată într-o baltă de sânge. Potrivit polițiștilor, femeia prezenta leziuni la nivelul feței. Cu toate acestea, doar în urma necropsie se va stabili cauza exactă a decesului. La fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Poliției orașului Odobești, un echipaj medical și specialiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale.

Victima a fost dusă la spital, însă a murit ulterior din cauza rănilor suferite. Oamenii legii au întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, alături de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vrancea.

„Duminică seară, în jurul orei 19:00, poliţiştii din Odobeşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că într-o parcare din localitate se află o femeie inconştientă. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Odobeşti, specialişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, precum şi un echipaj medical. Din păcate, femeia de 56 de ani, din Odobeşti, a decedat la spital”, a precizat IPJ Vrancea.

Tânără găsită decedată într-un apartament din Piața Romană

Sâmbătă seară, o tânără a fost găsită moartă într-un apartament din zona Pieței Romane. La fața locului au ajuns criminaliștii, conform cărora tânăra ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri. Cel care a sunat la 112 a fost un bărbat, iar fata locuia în chirie în acel apartament.

“Astăzi, în jurul 17:00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 1 este în stare de inconștiență o femeie. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 1, precum și echipaj medical, care însă a constat decesul”, a anunțat Poliția Capitalei prin intermediul unui comunicat de presă.

Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile în care a avut loc decesul tinerei.