07 apr. 2024 | 21:10

Tânăra din imagine a ajuns cea mai talentată și iubită de români. Are muzica în sânge și face furori cu frumusețea ei naturală

Monden
Tânăra din imagine a ajuns cea mai talentată și iubită de români. Are muzica în sânge și face furori cu frumusețea ei naturală
Theo Rose

Este una dintre cele mai iubite și talentate artiste din România, melodiile ei clasându-se pe locul 1 în top-uri săptămâni la rând. Caracterul ei, vocea și carisma se numără printre principalele calități. Vă puteți da seama cine este?

Cine este tânăra din imagine?

Acum este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artista din țara noastră. A intrat în atenția publicului după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil – Celebrities”, unde a reușit să se plaseze pe locul doi.

După ce a participa la emisiune, oamenii s-au îndrăgostit de caracterul ei și modul de a fi, dar încă sunt multe detalii pe care lumea nu le cunoaște. Are o carieră de succes în muzică, este mămică și are o familie frumoasă.

Probabil că unii v-ați dat seama că este vorba despre Theo Rose, sau Theodora Maria Diaconu, așa cum este în buletin. Artista s-a născut în Ploiești pe data de 8 august 1997.

Artista spune că ambele nume au fost alese de un preot, deoarece părinții ei nu aveau în plan să o aducă pe lume.

„Sunt născută pe 8 august, pe 7 august este Sfânta Teodora și pe 15 august e Sfânta Maria. Eu n-am fost în plan să mă nasc, așa că un preot mi-a ales numele. Teodora, în greacă, înseamnă darul lui Dumnezeu”, a declarat artista într-un podcast.

Unde a copilărit Theo Rose

Theo nu s-a născut într-o familie înstărită, iar starea financiară a familiei nu a fost mereu una bună. Cu toate acestea, a reușit să se bucure de lucrurile mici și nu le-a cerut multe părinților. Artista își aduce aminte de copilărie cu zâmbetul pe buze.

„În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului. În schimb față de generațiile actuale, eu am fost un copil care nu a cerut niciodată nimic. Mie îmi rămâneau chestii de la frații mei, dar nu am cerut, asta mi-a spus și mama.

Știam că nu sunt posibilități, dar aveam strictul necesar acasă, adică nu duceam lipsă, plus că nici vecinii mei nu aveau, iar eu nu aveam la cine să văd nu știu ce jucărie pe care să mi-o doresc. În schimb, o singură dată s-a întâmplat o chestie care a îndepărtat limitele astea.

Stăteam în fața televizorului și mă minunam când vedem o reclamă cu un ceas, dar de câte ori era reclama aia reacționam.

Tata a văzut și într-o zi a venit poștașul cu un colet și am primit ceasul ăla. Am fost nedespărțită de el, În momentul ăla am înțeles că pot să am lucruri și nu este imposibil.(…) Cu chestia asta m-am gândit că aș putea ajunge și eu la televizor”, povestea în urmă cu ceva timp Theo Rose.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
Orașul în care se va deschide cel mai mare obiectiv industrial din România. Investiția se ridică la 1,4 miliarde de euro
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro