Bărbat din Baia Mare, umilit de prietenii lui. A fost filmat și pus pe internet. Ce îi făceau cei care îl batjocoreau

Bărbat din Baia Mare, umilit de prietenii lui. A fost filmat și pus pe internet. Ce îi făceau cei care îl batjocoreau
Un bărbat din Baia Mare a fost umilit de prieteni lui. Ce i-au făcut agresorii?

Un bărbat din Baia Mare a fost umilit chiar de cei pe care îi numea prieteni. Agresorii l-au filmat și au pus imaginile video șocante pe internet. Filmulețul a determinat în cele din urmă deschiderea unei anchete. Cum s-a petrecut totul și ce i-au cerut prietenii bărbatului din Baia Mare să facă?

Un bărbat din Baia Mare, umilit  de prietenii lui. Ce l-au pus gresorii să facă?

Imagini șocante surprinse în județul Maramureș! Un bărbat a fost umilit chiar de cei pe care îi numea prieteni. Totul s-a petrecut pe un câmp din localitatea Șomncuta Mare. Patru tineri de etnie romă l-au forțat pe bărbatul din Baia Mare să stea în fața lor în timp ce aceștia urinau pe el. Scenele nu se sfârșesc aici, adolescenții l-au lovit cu piciorul în cap și i-au adresat și alte diverse corecții.

Din nefericire pentru ei, mândria lor pe internet i-au făcut pe oamenii legii să-i identifice mult mai ușor. Polițiștii au deschis o anchetă, iar acum îi cercetează pe cei patru tineri pentru lovire și alte violențe. Imaginile se pare că au fost filmate în urmă cu aproximativ o lună, conform declarațiilor agresorilor, dar au fost postate pe o rețea de socializare abia pe data de 19 octombrie. În momentul în care cei patru și-au dat seama de graviditatea problemei, au șters imaginile video în care îl abuzau pe bărbatul din Baia Mare.

Umilințe fără margini! Ce a pățit un bărbat din Baia Mare?
Umilințe fără margini! Ce a pățit un bărbat din Baia Mare?

Ce au spus tinerii anchetatorilor?

În imagini se poate vedea cum patru adolescenți obligă un bărbat să se așeze în fund, pe un câmp. La un moment dat, doi dintre cei care îl înconjurau au urinat pe cel aflat la pământ, iar la final altul l-a lovit pe acesta cu piciorul în cap. Cel de-al patrulea filma toate cele pretrecute. „Tinerii au fost identificaţi şi a fost deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. Tinerii nu au putut preciza motivul violențelor față de bărbatul din Maramureș în fața anchetatorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI