Tamara Buciuceanu, în stare gravă la Spital. Ce se întâmplă în aceste momente la Spitalul Elias

Tamara Buciuceanu, în stare gravă la Spital. Ce se întâmplă în aceste momente la Spitalul Elias

Actrița Tamara Buciuceanu, celebră pentru rolul emblematic din seria ”Liceenii”, Isoscel, este în stare gravă la Spitalul Elias din București. Ce se întâmplă în aceste momente?

Tamara Buciuceanu, în stare gravă la Spital

Tamara Buciuceanu, în vârstă de 90 de ani, este în continuare internată în Spitalul Elias din Capitală, iar medicii anunță că starea actriței s-a agravat. Una dintre stelele României este în continuare intubată și ventilată mecanic, la unitatea medicală bucureșteană.

„E într-o stare gravă. Este intubată și ventilată mecanic, este într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat”, a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silviu Negoiță, pentru MEDIAFAX.

Actrița, intubată și ventilată mecanic

Tamara Buciuceanu-Botez, una dintre cele mai apreciate actrițe române de teatru, film și televiziune din generația de aur, a fost internată de urgență la Spitalul Elias din Capitală, în urmă cu o săptămână, după ce a acuzat dureri în piept. Din cauza acestor probleme, dar mai ales a vârstei înaintate, artista a fost internată.

„Avea o femeie în casă care o îngrijea, îi dădea medicamentele, o ajuta să se schimbe, să se hrănească. Ieri, acea persoană nu a mai putut să o ajute, fiindcă actrița acuza stări de rău, nu mai putea respira normal, astfel că s-a chemat salvarea”, au dezvăluit oameni din preajma Tamarei Buciuceanu.

”Este vizitată de familie”

Actrița a fost imediat investigată și internată la Terapie Intensivă. „E conștientă, cooperantă. Are probleme cu inima de mai mult timp, astfel că ea va mai rămâne în clinică și zilele următoare”, au spus surse de la fața locului, citate de stiritv.ro, la acea vreme. La o săptămână de la venirea la Elias, actrița dădea semne că răspunde la tratament.

„Actrița se simte puțin mai bine, starea ei este stabilă și se poate hrăni normal. Este vizitată de familie, de persoana care o îngrijește și spre marea bucurie a celor o iubesc, ea a și reușit să se deplaseze prin salon, este adevărat ajutată, însă doar pentru siguranță, nicidecum din cauza echilibrului. Toată lumea speră ca ea să își revină total și să se întoarcă acasă”, spuneau surse apropiate artistei pentru wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI