Survivor România, o lecție de viață pentru CRBL: “E timpul unei schimbări!” EXCLUSIV

de: Alexandru Catalan
16 05. 2022

CRBL spune că cel mai important lucru pe care l-a învățat după Survivor 2022 e să nu-și mai pună membrii familiei într-un con de umbră. „Ei sunt primii tăi prieteni!”, declară el pentru impact.ro.

Ce a învățat CRBL din experiența Survivor România 2022

Eduard Mihail Andreianu, cel cunoscut de mulți români sub numele de scenă CRBL (Compun Rime bine legate), spune că la aproximativ o lună de la eliminarea sa din emisiunea-concurs Survivor se simte „destul de echilibrat”.

„Vă pot asigura că mă simt destul de echilibrat, și din punct de vedere fizic, și din punct de vedere psihic, cum încercările prin care am trecut în competiția din Republica Dominicană”, a precizat CRBL pentru impact.ro.

El recunoaște că „Survivor” i-a marcat viața, dar într-o manieră ușor surprinzătoare:

„În general, în aceste zile în care am revenit am încercat să pun în aplicare gândurile pe care le-am avut acolo, în timpul concursului. În principal pe cele care îi implicau pe membrii familiei mele.

Înainte de concurs, când mă căutau ai mei aveam tendința de a-i pune în stand-by. Acolo, în Republica Dominicană, am înțeles că membrii familiei tale sunt de fapt și primii tăi prieteni. Și am decis să-mi schimb această atitudine.

La ce măr refer? Știți când te caută mama, sau fratele sau sora, sau tatăl și tu nu prea ai timp să vorbești cu ei, că te macină nu știu ce probleme și te întorci la ei după o săptămână, două trei, când poate au avut nevoie de ajutorul tău și tu nu ai înțeles nevoia lor.

Asta am schimbat! De asemenea, sunt mult mai atent și cu oamenii din jurul meu, inclusive cu cei pe care-i întâlnesc prima data și cărora am decis să le ofer o șansă, cel puțin până la proba contrarie”, își exprimă CRBL noul crez de viață.

Cel care în ultimele săptămâni de concurs din Dominicană nu a reușit să mai intre pe traseele de la „Survivor România” 2022 din cauza problemelor medicale, susține că a reușit puțin câte puțin, să treacă peste accidentările suferite.

De altfel, CRBL a fost eliminat puțin după jumătatea lunii aprilie din concurs la sfatul medicilor, din cauza problemelor sale medicale.

CRBL are amintiri plăcute și mai puțin plăcute de la Survivor! Tuturor le spune generic „amintiri de neuitat”

În prezent, CRBL spune că e încearcă să evite anumite regrete. „Ar fi bine pentru noi să realizăm că putem încerca să nu mai trăim cu anumite regrete.

E timpul unei schimbări”, spune cel care va împlini la finele lunii iunie 44 de ani. Iar ca o concluzie, spune că de la Survivor a plecat „cu amintiri plăcute și cu amintiri mai puțin plăcute, într-un cuvânt cu amintiri de neuitat!”.

Pe de altă parte, CRBL admite că în această perioadă din an e „navetist”.

„În prezent fac des naveta între Spania și România. Am încă proiecte de finalizat și trebuie să le dau curs. România e acasă pentru mine, iar dacă acasă trebuie să stau maim ult timp, ca să-mi rezolv anumite chestiuni, atunci o fac cu mare bucurie!”, adaugă Eduard Mihail Andreianu.

Însă CRBL pregătește și o surpriză estivală:

„Încerc să organize un turneu estival în România, cu noul meu album. Pentru cei care nu mi-au urmărit cariera, am un nou proiect muzical, unul conturat cam din 202 și care sper să prindă la public. Nu e încă totul finalizat, așa că prefer să nu ofer toate detaliile decât atunci când voi știi cu certitudine ce va urma. Nu va trece prea mul timp însă, vă asigur!”.