26 apr. 2022 | 09:32

CRBL, prima reacție după descalificarea de la Survivor România. Cu cine va rămâne prieten și ce planuri are

Monden
CRBL, prima reacție după descalificarea de la Survivor România. Cu cine va rămâne prieten și ce planuri are
CRBL, prima reactie dupa descalificarea de la Survivor Romania

Pentru CRBL, competiția Survivor România 2022 a reprezentat una dintre cele mai tari experiențe ale vieții sale. Fostul Faimos a părăsit concursul acum aproape o lună de zile, din considerente medicale. Ce planuri de viitor și-a făcut artistul. Primele reacții după ce a fost descalificat de la Survivor.

Primul lucru pe care l-a făcut CRBl după ce a plecat de la Survivor

Eduard Mihail Andreianu, pe numele său de scenă CRBL, a demonstrat că a fost unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022.

Din păcate, accidentările de pe traseu și-au lăsat amprenta asupra organismului săi, CRBL fiind nevoit să se retragă din cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro de la Survivor 2022, din cauza problemelor sale de sănătate.

Eliminat pe considerente medicale, fostul Faimos a părăsit competiția cu fruntea sus, luându-și la revedere atât de la coechipieri, cât și de la adversarii din tribul albastru.

Într-un interviu acordat celor de la Click!, CRBL a mărturisit că primul lucru pe care l-a făcut, după ce a plecat de la Survivor România 2022 și și-a recuperat telefonul mobil, a fost să audă vocile celor mai importante ființe din viața sa, soția lui, Elena și fiica sa, Alesia.

„Primul lucru a fost să vorbesc cu fetele mele, Elena şi Alesia, cu familia mea, după care să mănânc ceva bun, dar nu chiar ce voiam eu, pentru că nu puteam din punct de vedere medical şi, bineînţeles, duş.

Sunt mai bine, mă recuperez şi încerc să-mi aduc aminte ce înseamnă să revin la normalitate, mâncare, somn, telefon etc. Am slăbit 15 kg şi o să încerc o viaţă mult mai echilibrată şi mai sănătoasă. Vreau să mă bucur mai mult de viaţă.”, a declarat CRBL, exclusiv pentru click.ro.

Cine este fosta Faimoasă care i-a rămas prietenă lui CRBL

Venind vorba despre foștii săi coechipieri, CRBL a mărturisit că va păstra legătura cu Laura Giurcanu, influencerița cu care a legat o frumoasă relație de prietenie în jungla dominincană. De asemenea, artistul va rămâne în contact și cu anumiți membri ai fostului trib al Războinicilor.

„Cu siguranţă Laura Giurcanu rămâne prietena mea şi o să ţin legătura şi cu câţiva dintre Faimoşi, dar şi Războinici. Nu vreau să dau nume, dar timpul le va arăta.

(n.r. – pentru viitor) am o listă întreagă de proiecte, atât muzicale, cât şi de business. Acum sper să am timp şi resurse să pot să le pun în aplicare. Staţi alături de mine şi vă garantez că o să le vedeţi.”, a completat cântărețul pentru sursa citată.