Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 24 mai

Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 24 mai
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D - ediția de duminică 24 mai.

Mai este foarte puțin până la marea finală „Survivor România”, iar concurenții  încă nu s-au calificat în bătălia pentru marele premiu. Urmărește ediția de astăzi, duminică, 24 mai, pentru a afla care sunt concurenții care reușesc să rămână în competiția Survivor România.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de duminică 24 mai

Dintre cei șase concurenți care au mai rămas în competiția Survivor România, doar Lola și Emanuel și-au asigurat locurile în marea finală.

Ceilalți patru concurenți, Elena Ionescu, Emy Alupei, Iancu și Cezar au fost copleșiți de emoție, presiunea atingând cote maxime. Trei faimoși și un războinic au încercat să dea tot ce e mai bun pentru a demonstra că merită să ajungă și să se califice în cursa pentru marea finală.

Desfășurarea bătăliei pentru locul în marea finală

Concurenților le-a vor fi testată precizia, memoria și simțurile, probele nefiind deloc ușoare.

Concurentul care va câștigat ambele jocuri, va avea imunitate și dreptul de a nominaliza în consiliu. Dacă etapele jocului vor fi câștigate de concurenți diferiți, de va desfășura al treilea joc, între cei doi. Lola și Emanuel vor avea în continuare un rol foarte important. Cei doi finaliști au dreptul să voteze în consiliu.

Jocul de imunitate a avut două etape

Prima etapă a jocului pentru imunitate de sâmbătă seară a fost câștigată de către Cezar, acesta descurcându-se foarte bine la prima probă. În a doua etapă, Iancu s-a mobilizat mult mai bine și a devenit câștigător, dovedind și că are o memorie foarte bună.

Deoarece jocul a avut doi câștigători, ei s-au luptat în a treia etapă, pentru a stabili cine se va bucura de imunitate și cine va avea dreptul de a nominaliza în consiliu.

Cine a câștigat imunitatea și dreptul de a nominaliza în consiliu

A treia etapă a fost câștigată de Iancu, lupta dintre el și Cezar a fost foarte strânsă, câteva secunde de rezistență l-au făcut câștigător.

”Cred că determinarea foarte mare (n.r. l-a făcut să reziste cu o secundă în plus) pentru că aveam asta în cap. Și mie îmi era la fel de greu, la fel ca și lui Cezar, poate chiar mai greu, dar aveam mâinile acolo, le simțeam că îmi ard, că îmi pică de la coate, dar am zis că nu dau drumul până nu o să cadă ele, singure. Când nu mai poți, tot mai poți un pic.” a declarat Iancu.

Iancu și Cezar în timpul unei probe la Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de duminică 24 mai.

Ce concurent a părăsit competiția

Dintre cei patru concurenți care au luptat pentru un loc în finală, Iancu a avut imunitate, iar în urma voturilor, Dan Cruceru a anunțat că Emy a părăsit competiția.

„Vreau să mulțumesc din tot sufletul pentru oportunitatea asta pentru că datorită acestei emisiuni m-am schimbat enorm. Am realizat foarte multe chestii, am evoluat foarte mult, cum nu aș fi făcut-o vreodată. Plec de aici același om, cu aceleași principii, dar schimbat ca mentalitate, foarte mult. Simt că m-am maturizat.”, a spus Emy printre lacrimi.