Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de marți, 21 ianuarie

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D - Ediția de marți, 21 ianuarie
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D - Ediția de marți 21 ianuarie.

Kanal D le aduce milioanelor de telespectatori un format revoluționar, un reality show de intensitate maximă: „Survivor România”! Veritabil experiment social și test de supraviețuire, reality-ul le pune la încercare concurenților, vedete și oameni necunoscuți încă publicului larg, inteligența, puterea de adaptare la condiții extreme, inventivitatea, forța și rezistența fizică și psihică. Formatul original Survivor, produs de Acun Medya, a fost difuzat în țări precum Grecia și Turcia, unde a înregistrat un succes uriaș, atingând și 50 % cota de piață.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 21 ianuarie

Concurenții au de înfruntat condițiile dure ale sălbăticiei, întocmai ca niște naufragiați pe o insula pustie. Își construiesc singuri adăpost, se hrănesc cu ce le oferă natura, încearcă să găsească cele mai bune strategii pentru a se impune în grup și a rezista cât mai mult într-un mediu străin, care nu are nimic din confortul cu care au fost obisnuiți.

  • Echipa Faimoșilor de la Survivor România

Echipa Faimoșilor este formată din Cristina Șișcanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicaș, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vlădau, Augustin Viziru și Cezar Juratoni.

  • Echipa Războinicilor de la Survivor România

Echipa Războinicilor este formată din Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala și Andi Constantin.

Augustin Viziru, prăbușit la Survivor România în ediția a doua

Actorul Augustin Viziru s-a prăbușit pur și simplu în timpul show-ului Survivor România. Vedeta a avut mari probleme, toată lumea a intrat în panică. Vedeta din echipa faimoșilor, de la emisiunea Survivor România, a avut parte parte de momente mai puțin plăcute în cea de-a doua ediție a show-ului difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Lucian Viziru la Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 21 ianuarie.

Cei de la KanalD au anunțat că Augustin Viziru s-a accidentat în timpul unei curse contra rivalilor din echipa Războinicilor, la Survivor România. Totul a fost fulgerător. Faimosul s-a întins pe jos și a strigat de durere, imediat după ce a încheiat un meci. Se pare ca acesta s-a accidentat destul de grav la piciorul stâng. Augustin Viziru a primit imediat îngrijiri medicale. Producătorii emisiunii speră ca acesta să-și revină cât mai repede și să continue filmările Survivor România.

Audiențe Survivor – ediția a doua

A doua ediție, cea de duminică seară, a show-ului Survivor România a pus Kanal D: pe primul loc în audiențe, la nivel național. Pe publicul comercial, postul a fost al doilea, cu cifre peste ediția de debut, cea de sâmbătă seara.

  • NAȚIONAL. Kanal D a avut proape 1,5 milioane de telespectatori, media la nivel național, cu cea de-a doua ediție a emisiunii Survivor România. Cifrele au fost sub ediția de debut, dar chiar și așa Kanal D a fost liderul serii.
  • URBAN. Pro TV a fost lider la orașe, pe intervalul Survivor România, cu peste 770.000 de privitori. Survivor România a fost urmărit de aproape 620.000 de orășeni, cifre apropiate de cele obținute la debutul emisiunii prezentate de Dan Cruceru.
  • COMERCIAL. Survivor România a pus Kanal D pe locul al doilea pe publicul comercial. Reality-show-ul a fost urmărit la a doua ediție de aproape 250.000 de persoane (5,8 rating) și o cotă de piață de 14,4%, peste ediția de debut.