Meseria ținută secret de Daniel Pavel de la Survivor România 2021. Prezentatorul poate fi periculos

Meseria ținută secret de Daniel Pavel de la Survivor România 2021. Prezentatorul poate fi periculos
Ce meserie are Daniel Pavel, de fapt

Daniel Pavel este acum prezentatorul emisiunii Survivor România 2021. El are însă o altă meserie, pe care puțini o cunosc și anume, ofițer de marină comercială.

Meseria ținută secret de Daniel Pavel de la Survivor România 2021

Daniel Pavel a vorbit despre profesia sa într-un interviu pentru Click! Primul său job a fost însă de co-moderator de emisiuni de radio la RFI, unde a ”furat” meserie de la Constantin ”Rudi” Rudnițchi. El este stabilit în Austria cu iubita sa, dar și cu fiul său. Pentru Daniel Pavel, propunerea de a prezenta un show precum Survivor 2021 a fost o reală provocare, pe care a acceptat-o imediat.

”Propunerea de a prezenta sezonul al doilea al Survivor România a venit printr-o sincronicitate perfectă cu etapa de viață în care mă aflam cu doar câteva săptămâni în urmă. Urma să finalizez patru ani și jumătate memorabili și foarte plini, profesional și personal, petrecuți pentru startul și consolidarea proiectul primului radio in-store de rețea din România, implementat alături de echipa Penny România, și exploram opțiuni de viitor. Mărturisesc că mi s-au tăiat picioarele la auzul deciziei în favoarea mea a managementului Kanal D.

”Este provocarea vieții mele”

Din secunda următoare însă am început să mă setez psihologic pentru această aventură fără precedent, pentru mine, derulată în asemenea decor de vis, cum este cel din Republica Dominicană. Da, este provocarea vieții mele profesionale, chiar dacă îmi pot aminti, cu drag, și de alte proiecte minunate derulate în trecut, media, antreprenoriale sau din viața de pe mare, ca ofițer de marină comercială. Însă nimic nu se compară cu dimensiunea fenomenului reprezentat de evoluția formatului Survivor la Kanal D. Deși nu este debutul meu pe TV, fiind, în urmă cu câțiva ani, gazda unei emisiuni săptămânale dedicată poveștilor mediului de afaceri românesc, emisiune pe care am realizat-o timp de 2 ani, este, cu siguranță, debutul meu în cel mai complex ”ecosistem”  de televiziune: cel al unui show atât de complex, cu un public atât de numeros.

Cu fiecare clipă petrecută pe platoul de filmare al Survivor România realizez că absolut toată paradigma de reality-show, 100 % real, reprezintă o experiență transformațională pentru toți: concurenții, echipele de producție și post producție, departamentele conexe de programe, de comunicare, și, mai ales, pentru publicul extrem de atașat emoțional. Eu mă voi strădui, ca parte a echipei de producție, să fim mediul perfect de transmitere către cei de acasă a emoției pure și a adrenalinei competiției dintre cele două echipe: Faimoșii și Războinicii”, a spus Daniel Pavel pentru sursa citată.

Pentru Daniel Pavel, Austria înseamnă ”acasă”

Daniel Pavel este și el o fire sportivă, se declară a fi un tip haios și ”de cursă lungă”. Pentru el Austria înseamnă ”acasă„ însă îi este adesea dor de România.

”Oh da, Bucureștiul, așa cum mi l-au povestit, de copil, cei doi povestași de la care am învățat tainele spusului de povești: mama și tata, fiecare în felul său. Unul dintre aceste doruri este de nealinat, pe tata îl mai avem, cum spuneam. Îmi mai lipsesc prietenii din București, de la antrenamentele de arte marțiale sau prietenul din cartierul copilăriei, Balta Albă. Apoi, Constanța, și camarazii dragi de acolo. Și mai am un loc tainic în România – doar cei mai apropiați îl știau, până acum – zona Munților Rodnei, orașul Sângeorz-Băi”, a mai spus Daniel Pavel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI