Surprize uriașe pentru telespectatori! Ce pregătesc Răzvan și Dani, de Black Friday, la Antena1

Surprize uriașe pentru telespectatori! Ce pregătesc Răzvan și Dani, de Black Friday, la Antena1
Ce pregătesc Răzvan și Dani, de Black Friday, la Antena1

Răzvan și Dai pregătesc surprize uriașe telespectatorilor lor. Ce le-au pregătit oamenilor de Black Friday, la Antena 1?

Răzvan și Dani pregătesc surprize telespectatorilor, de Black Friday

Răzvan și Dani se cunosc de mai bine de 30 de ani și tot de atunci sunt prieteni buni. Au acumulat mii de ore de transmisiuni în direct și sute de ediții speciale. Cei doi au bifat atât de multe premiere, încât lumea îi confundă, iar Dani de multe ori este brunet și creol, pe când Răzvan blonduț și sportiv. Tot împreună au reușit să realizeze cel mai urmărit matinal din România, ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, difuzat de la ora 08:00. Pentru vinerea aceasta, de Black Friday, echipa matinalului și-a propus o nouă provocare de zile mari. Cei doi vor transmite live, de la ora 08:00, din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

Surprize uriașe pentru telespectatori! Ce pregătesc Răzvan și Dani, de Black Friday, la Antena1
Răzvan și Dani

„Pregătim o ediție specială, cu personaje haioase, așa cum ne-am obișnuit deja telespectatorii. Răzvan va prelua rolul curierului, în vreme ce Dani își va asuma rolul de cumpărător, iar fetele vor ajuta la pregătirea coletelor, în cea mai aglomerată zi din an la depozit! Pepe, Connect-R, Mandinga și Nicole Cherry se numără printre invitații noștri speciali, avem concursuri și multe premii pentru telespectatori, dar și provocări pentru invitați!”, a declarat Elena Păun, producătoarea matinalului.

”La început chiar ne-a speriat un pic”

Despre noua provocare a vorbit și Dani Oțil, cel blond, care a spus că de-a lungul celor 12 ani de ”Neatza” a acceptat tot felul de aventuri și mutarea emisiunii în locații dintre cele mai neconvenționale. „Am fost la mare, la munte, am fost în mall-uri, am transmis de afară, din aer sau de pe apă, dar trebuie să recunosc că depozitul eMAG, adică o hală unde se lucrează în timp real la colete, cu ustensile, roboți, motostivuitoare și tot ce presupune această muncă, m-a uimit.

La început chiar ne-a speriat un pic, apoi ne-am organizat și ne-am amintit că Neatza poate fi făcută oriunde. Așadar, vineri încercăm să ducem 4 ore de direct din locul cel mai fierbinte din România, locul în care se fac cele mai multe pachete de Black Friday. Unde puteam să facem ziua asta de Black Friday mai bine?”, a declarat Dani Oțil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI