Loredana Groza, cauza unei reclamații la CNA. Neatza cu Răzvan și Dani de pe Antena 1, pasibilă de amendă

Loredana Groza, cauza unei reclamații la CNA. Neatza cu Răzvan și Dani de pe Antena 1, pasibilă de amendă
Loredana Groza, cauza unei reclamații la CNA

Loredana Groza a fost invitată zilele trecute în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, la postul de televiziune Antena 1. Ulterior, pe adresa Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) au fost trimise mai multe reclamații din cauza decolteului artistei. După ce au dat câteva cadre în prim plan cu Loredana, regizorii de platou nu au mai insistat ulterior cu imaginile.

Loredana Groza, cauza unei reclamații la CNA

Artista a venit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani îmbrăcată cu o jachetă foarte decoltată, atât de decoltată încât regizorii de platou au dat la începutul emisiunii câteva cadre cu ea în prim plan, apoi au căutat unghiuri care să nu îi mai scoată sânii în evidență. Mai multe reclamații au ajuns ulterior la CNA, care urmează să analizeze cazul în următoarea ședință.

Loredana Groza a participat la emisiunea de la Antena 1 alături de Călin Goia, solistul trupei Voltaj, pentru a promova un videoclip. Cei care au urmărit show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1 au criticat-o dur pe artistă pentru ținuta pe care a purtat-o.

„Urât cu sânii așa expuși! Cu un decolteu puțin mai decent ți-ar sta perfect”, i-a scris un telespectator, în timp ce altul a comentat: „Erai mult prea frumoasă. Eu am crescut cântând melodiile tale. Te iubeam așa cum te vedeam. Simplă și plină de viață.”

Cântăreața și-a surprins fanii în repetate rânduri în ultima perioadă pe rețelele de socializare, unde a postat mai multe fotografii făcute după ultimele operații estetice pe care și le-a făcut. Foarte mulți internauți o critică pentru alegerile făcute în ultimul timp, dar sunt și fani care o apreciază în continuare și îi transmit că arată mai bine ca oricând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI