Surpriză uriașă pentru vedeta PRO TV. Actrița din Las Fierbinți Liliana Mocanu, surprinsă de ziua ei

Surpriză uriașă pentru vedeta PRO TV. Actrița din Las Fierbinți Liliana Mocanu, surprinsă de ziua ei
Surpriză uriașă pentru vedeta PRO TV. Actriță din Las Fierbinți Liliana Mocanu, surprinsă de ziua ei

Actrița Liliana Mocanu, cea care o interpretează pe Firica, soția lui Firicel din ”Las Fierbinți”, a avut parte de o aniversare frumoasă pe data de 22 mai. Fiica sa, dar și vecinii, apoi prietenii, au surprins-o plăcut cu nenumărate surprize pe care artista le-a povestit.

Liliana Mocanu alias Firicica, surprinsă de ziua ei

Pentru cei care nu știu încă, Firicica lui Firicel din serialul de la Pro TV, pe nume Liliana Mocanu, este o bună actriță de comedie, fiind angajată la Teatru de Revistă Constantin Tănase, din București, dar și de dramă, jucând în câteva filme precum ”Margo”, ”Bacalaureat” sau „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”.

Însă de când o interpretează pe soția lui Firicel (Toma Cuzin) din Las Fierbinți este tot mai iubită și asaltată de oameni pe stradă. O iubesc și vecinii ei, întrucât, pe data de 22 mai, la miezul nopții, când se pregătea să doarmă, aceștia au venit, în complicitate cu fiica sa, Ana, să-i ureze ”La mulți ani” și să-i cânte de ziua ei.

Fiica ei i-a pregătit un cadou și o provocare

„Am fost surprinsă și fericită pentru că am oameni frumoși care se gândesc la mine. M-au surprins plăcut, eu eram îmbrăcată de culcare”, a povestit actrița, pentru Click, care a împlinit 51 de ani. În plus, aceasta a mai avut parte și de o surpriză din partea fiicei ei, în vârstă de 13 ani. Astfel, puștoaica i-a pregătit un cadou, dar ca sărbătorita să ajungă la acesta, a avut parte de o adevărată provocare, cu 11 întrebări și cu tot felul de indicii plasate prin apartament.

Liliana Mocanu a ajuns la cadou, într-un final, care se afla sub patul fiicei sale, într-o cutie de pantofi. „M-a surprins și toată lumea știe că îmi plac pantofii, însă în cutia aceea era o tabletă pentru mine. N-am mai avut somn după aceste încercări”, a mai povestit actrița, potrivit sursei citate, care a fost sunată și de prietrenii de la Iași, București și din restul țării. Printre aceste prietene dragi se numără și solista Mirabela Dauer, cu care vorbește mereu, Corina Chiriac sau Sanda Ladosi, iar lista continuă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI