Surpriza pe care Cătălin Zmărăndescu i-a făcut-o lui Emil Rengle de ziua lui. Mulți vor fi surprinși

Surpriza pe care Cătălin Zmărăndescu i-a făcut-o lui Emil Rengle de ziua lui. Mulți vor fi surprinși
Surpriza pe care Catalin Zmarandescu i-a facut-o lui Emil Rengle de ziua lui. Multi vor fi surprinsi

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au avut parte de multe conflicte, pe vremea când ambii au participat la emisiunea Survivor România 2022. Cu toate acestea, fostul câștigător de la Românii au talent a povestit, exclusiv pentru Revista Ego, cum s-a împăcat cu Faimosul luptător.

Cătălin Zmărăndescu vrea să fie nașul lui Emil Rengle

Emil Rengle și-a sărbătorit, recent, ziua de naștere. Celebrul dansator și coregraf a fost prezent la evenimentul monden de prestigiu Elle New Media Awards 2022, unde a declarat, în exclusivitate pentru ego.ro, ce surpriză i-a făcut Cătălin Zmărăndescu, fostul lui coechipier de la Survivor.

Cele două vedete au revenit la sentimente mai bune și au decis să reia prietenia. De asemenea, Cătălin Zmărăndescu i-a propus lui Emil Rengle să fie nașul său de cununie, atunci când dansatorul va decide să se așeze la casa lui.

„Credeam că nu mai este secret faptul că suntem prieteni. A fost o petrecere de la care nu avea cum să lipsească, era ziua mea și chiar mi-a făcut unul dintre cele mai frumoase cadouri.

Indiferent că vreau sau că nu vreau, el vrea să fie nașul meu, indiferent că o să se întâmple asta cu o femeie sau cu un bărbat, ceea ce mă bucură enorm că vine din partea lui Cătălin Zmărăndescu și cred că e nou nu doar pentru mine, ci pentru toată țara”.

Citește și Sumele adevărate pe care le-au primit concurenții Survivor 2022 pe săptămână. Cât au primit Războinicii EXCLUSIV

„Nu ne-am suportat la Survivor!”

Deși s-au certat aproape zilnic în Republica Dominicană, Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au reluat prietenia înapoi în țară, iar acum cei doi par a fi mai apropiați decât niciodată.

„Nu ne-am suportat la Survivor, pot să zic liniștit treaba asta. Eram dușmani, inamici, cred că cei mai aprinși de acolo. Însă, pe insulă, se întâmplă multe lucruri în interiorul fiecăruia și cred că ne-am dat seama, de fapt, ce oglindim fiecare, ce triggere ne-am tras, am învățat din ele, ne-am acceptat.

De fapt, pe scurt, noi ne-am judecat. Eu pe el, el pe mine, până ne-am dat seama că aceste judecăți nu au nicio valoare, că suntem oameni. De aici s-a născut o prietenie extraordinară, una dintre cele mai frumoase din viața mea.”, a completat celebra