Surpriza majoră pregătită de echipa lui Ianis Hagi. Ce as are pe mânecă Steven Gerrard

Surpriza majoră pregătită de echipa lui Ianis Hagi. Ce as are pe mânecă Steven Gerrard
Surpriza majoră pregătită de echipa lui Ianis Hagi. Ce as are pe mânecă Steven Gerrard

Surpriza majoră pregătită de echipa lui Ianis Hagi. Internaționalul român a devenit un om de bază la gruparea pregătită de Steven Gerrard. A început noul sezon în forță, marcând deja de două ori, în ciuda unei accidentări suferite în prima etapă de campionat. Deși toate semnele arată că Ianis Hagi va rămâne pe Ibrox Park, lucrurile pot lua o altă turnură.

Surpriza majoră pregătită de echipa lui Ianis Hagi

Ianis Hagi este considerat un om de bază la Rangers. Pase, goluri, o tehnicitate cum rar se găsește în Scoția. Acestea au făcut din el o țintă dorită și de alte mari cluburi europene. Toată vara s-a vorbit de interesul manifestat de Seviila, Lazio și, mai nou, Galatasaray. Ofertele n-au fost, însă pe măsura pretențiilor campioanei Scoției care ar dori măcar 11 milioane de euro pe mijlocașul adus de la Genk pentru 3,4 milioane.

Ianis Hagi este lăudat, mai mereu, de presa britanică. Ziariștii scoțieni insistă asupra calității sale și îl văd ca pe un jucător-cheie al echipei lui Steven Gerrard, în ciuda unei lipse de continuitate.

Ianis Hagi a înscris 9 goluri și a dat 15 pase decisive sezonul trecut, dar, uneori, i-a lipsit consistența, continuitatea. Calitatea e mereu acolo, dar a părut tipul de jucător care poate să stea tăcut 80 de minute pentru ca apoi, brusc, să iasă în evidență și să creeze momente de magie”, au scris jurnaliștii de la Daily Record.

Ce as are pe mânecă Steven Gerrard

Dar Ianis Hagi pare că încă se află pe o graniță subțire între rămânere și plecare, la Rangers. Tot cei de la Daily Record scriu că Steven Gerrard a anunțat că, în scurt timp, la echipa sa va fi adus un nou mijlocaș. Tehnicianul nu a făcut încă public numele jucătorului care a ajuns pe radarul formației la care evoluează și internaționalul român. Totuși, a menționat că mai multe informații vor fi date publicității după confruntarea cu cei de la Alashkert.

Antrenorul lui Rangers a sugerat, de asemenea, că noul om este cineva capabil să opereze la baza trio-ului său de mijloc, în același mod ca și Ryan Jack. Rangers va întâlni formația armeană Alashkert, în această seară, de la ora 22.00. Partida va conta pentru play-off-ul Europa League. Dat fiind faptul că va mai dura până la două zile ca fotbalistul să semneze cu FC Rangers, mijlocașul anunțat de Gerrard nu va putea să ajute echipa la meciul din această seară. Așa că va fi responsabilitatea lui Ianis Hagi să o facă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI