Surpriză la Neața cu Răzvan și Dani. Ce mare vedetă li s-a alăturat matinalilor, permanent

Surpriză la Neața cu Răzvan și Dani. Ce mare vedetă li s-a alăturat matinalilor, permanent
Echipa emisiunii Neata cu Razvan si Dani s-a marit

Surpriză mare în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, unde o mare vedetă s-a alăturat show-ului matinal. Astfel, unul dintre cei mai îndrăgiţi bucătari din România, chef Nicolai Tand, va găti în fiecare marţi şi miercuri în platoul Neatza, în vreme ce luni, joi şi vineri, telespectatorii se vor bucura de propunerile culinare ale obișnuitului bucătar al emisiunii: Vlăduţ.

Un nou chef gătește în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani. Ce se întâmplă cu simpaticul bucătar Vlăduț

O vedetă nouă s-a alăturat matinalului de la Antena 1. Bucătarul Nicolai Tand va aduce o gură de oxigen proaspăt eisiunii Neața cu Răzvan și Dani, unde va prepara anumite rețete culinare în zilele de marți și miercuri.

Vlăduț, bucătarul oficial al emisiunii, va găti în celelalte zile. Dani Oțil și Răzvan Simion nu au anunțat nimic înainte, ci i-au surprins pe telespectatori.

Chef Nicolai Tand s-a alaturat emisiunii Neata cu Razvan si Dani
Chef Nicolai Tand s-a alaturat emisiunii Neata cu Razvan si Dani

Matinalii de la Antena 1 și-au surprins telespectatorii

Am pregătit o surpriză pentru cei de acasă, care gătesc alături de emisiunea noastră. De astăzi începem o colaborare, în paralel cu colaborarea cu Vlăduţ, cu chef Nicolai Tand. Două zile pe săptămână, chef Nicolai va veni cu idei noi în platoul Neatza!”, a anunţat Dani Oțil ieri dimineaţă la Antena 1.

Îndrăgitul chef Nicolai Tand a ales pentru debutul la Neața cu Răzvan și Dani o reţetă de sezon, un capuccino cu hribi, pe care i-a adus chiar el din Maramureş.

Chef Nicolai Tand a preparat o altfel de rețetă

Am ales două feluri de hribi cu care voi pregăti un brunoaise, o mămăligă pe bază de ceapă, cu unt şi spumă de hribi deasupra. Voi porni de la o mâncare clasică, pe care să o tocmesc un pic altfel!”, a povestit Nicolai Tand.

Dani, gazdă a emisiunii, a simţit nevoia să intervină pe loc. ”Ne cerem scuze, translatorul nu reuşeşte să ţină pasul!”, a spus Dani Oțil, făcând referire la accentul maramureşean al lui Nicolai Tand.

Florin Ristei a gustat din preparatele lui Nicolai Tand

Florin Ristei a fost cel care i s-a alăturat imediat lui chef Nicolai Tand, pentru a degusta delicioasele bucate chiar din timpul preparării. ”Abia aştept ziua în care se va transmite mirosul la televizor!”, a spus Florin Ristei.

Astfel, Chef Nicolai Tand i-a cucerit pe matinali cu savurosul preparat. ”Eu vreau doar să vă arăt că din lucruri simple putem face mâncare mai sofisticată şi mai bine prezentată. Pentru că, până la urmă, prima dată mănânci cu ochii!”, a spus chef Nicolai, spre bucuria lui Răzvan, care a completat: ”Mulţumim tare mult, Nicolai, că ai sosit în viaţa noastră, chiar dacă doar câteva zile pe săptămână. Bucătăria este într-adevăr spectaculoasă şi îmi pare bine că ai zis-o şi tu, ca să nu mă mai cert cu Dănuţ, că întâi mâncăm cu ochii şi abia apoi cu gura!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI