Surpriză la Exatlon! Doi războinici nu și-au mai ținut sentimentele în frâu. Ce s-a întâmplat la întoarcerea acasă

Surpriză la Exatlon! Doi războinici nu și-au mai ținut sentimentele în frâu. Ce s-a întâmplat la întoarcerea acasă
Surpriză la Exatlon! Războinicii Ana și Cosmin formează un cuplu

Fanii Exatlon au avut parte de o mare surpriză. Doi războinici nu și-au mai ținut sentimentele în frâu după ce concursul din Republica Dominicană s-a terminat și s-au întors în România. Ana Mihaela Popescu și Cosmin Marin s-au îndrăgostit și s-au mutat împreună.

Surpriză la Exatlon! Războinicii Ana și Cosmin formează un cuplu

Campioana europeană și mondială la Karate, Ana Mihaela Popescu și jandarmul Cosmin Marin s-au plăcut la Exatlon, sezonul 3, iar după ce concursul a luat sfârșit cei doi au continuat să se întâlnească, atracția dintre ei a devenit tot mai mare și în cele din urmă au ajuns să formeze un cuplu.

Ana a mărturisit că a început să îl placă pe Cosmin încă de când cei doi făceau parte din echipa războinicilor la Exatlon, sezonul 3. Pentru că în Republica Dominicană trebuiau să își vadă de antrenamente și concurs și nu prea aveau timp de petrecut împreună, cei doi au început o relație abia după ce s-au întors în România, unde tânăra a fost așteptată de către Cosmin cu un buchet de flori și a fost impresionată.

Întâlnirile dintre cei doi foști concurenți la Exatlon au continuat, au devenit tot mai apropiați, s-au îndrăgostit unul de celălalt, au ajuns să formeze un cuplu și în cele din urmă s-au mutat împreună.

„Trăim momente frumoase, pe care, sincer, nu mi le-aș fi imaginat vreodată. Mi-a plăcut de Cosmin încă din Republica Dominicană, dar povestea noastră a început cu adevărat aici, mai exact pe aeroportul Otopeni, atunci când, la revenirea mea în România, m-a așteptat cu un buchet de flori, alături de familia mea. Din acea clipă, am simțit că el este foarte important pentru mine și trebuie să mergem pe aceeași cale. Încet, încet, nu am mai putut sta unul fără celălalt, drept dovadă, acum, practic ne-am mutat împreună”, a declarat Ana pentru wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI