12 oct. 2024 | 20:24

Surpriză! Jador și Oana Ciocan și-au ales deja nașii de cununie. Are și un mesaj special pentru Zanni

Monden
Surpriză! Jador și Oana Ciocan și-au ales deja nașii de cununie. Are și un mesaj special pentru Zanni
Jador și-a ales deja nașii pentru nunta cu Oana

Jador, celebrul cântăreț din România, și-a surprins fanii recent printr-un anunț special: el și logodnica sa, Oana Ciocan, și-au ales deja nașii de cununie. Cei doi se pregătesc intens pentru nunta care va avea loc anul viitor, iar prietenii și apropiații sunt la fel de entuziasmați pentru marele eveniment. Artistul, cunoscut pentru personalitatea sa deschisă și carisma de pe scenă, a dezvăluit și câteva detalii inedite despre ceremonia ce urmează să aibă loc, precum și un mesaj personal pentru prietenul său, Zanni.

Cine sunt nașii de cununie aleși de Jador și Oana

După multă așteptare, Jador și Oana Ciocan au hotărât cine le va fi alături ca nași în ziua cea mare. În cadrul unui interviu, Jador a anunțat cu bucurie că prietenul său apropiat, Cătălin Moroșanu, cunoscut publicului larg drept Moro, va fi nașul lor de cununie. Alegerea nu este o surpriză pentru cei care cunosc relația strânsă dintre Jador și Moroșanu, cei doi legând o prietenie solidă în timpul participării la diverse emisiuni și proiecte în Republica Dominicană.

„Avem nași! Îl avem pe Moro, el este nașul nostru. Asta mi-a spus din Dominicană, că indiferent cu cine m-aș însura, el va fi alături de mine în ziua nunții,” a spus Jador, vizibil emoționat de decizia luată.

Planurile pentru nuntă și dansul mirilor

Nunta celor doi va fi cu siguranță un eveniment de neuitat, iar Jador se asigură că va include momente speciale pentru invitați. Artistul a recunoscut însă că nu este un dansator desăvârșit, astfel că dansul mirilor îl stresează puțin. Cu toate acestea, pentru a face momentul mai personal, Jador a compus o piesă specială pe care plănuiește să o interpreteze chiar la nuntă.

„Pentru dansul mirilor, am compus o piesă. O să o cânt la nuntă. Se numește Ești frumoasă, și e pentru Oana. Nu vreau să o cânte altcineva, nu o va simți nimeni cum o simt eu. Am emoții, pentru că nu sunt priceput la dans, dar momentul va fi magic,” a explicat artistul.

Jador a mai mărturisit că dorește ca nunta să fie un eveniment vesel, unde prietenii și familia să se bucure împreună de fericirea lor, cu muzică și dansuri care să țină toată noaptea. Manelistul a spus chiar în glumă că speră să fie atât de prins de atmosfera evenimentului încât să ajungă să „cadă pe jos” de oboseală, sub privirea amuzată a familiei.

Relația cu Zanni și mesajul transmis

În interviul său, Jador nu a ezitat să abordeze și un subiect sensibil, legat de relația sa cu Zanni, alt artist și vedetă din România. Cei doi au avut în trecut o relație tensionată, care a culminat cu o serie de acuzații venite din partea lui Zanni, dar Jador a ales să nu se lase afectat de această situație.

„Am un mesaj de la Zanni, dar nu vreau să intru prea mult în detalii. Mi-a mulțumit pentru ceva și apoi a spus altceva care nu merită să fie repetat. Nu mai am pretenții de la el. Credeam că suntem prieteni după piesa pe care am lansat-o împreună, dar viața merge înainte. Fiecare își alege prietenii, iar dacă el nu vrea să fie prieten cu mine, nu am nicio problemă cu asta. Oana nu e la mijloc în această poveste, iar eu am alte lucruri de care să mă ocup acum,” a spus Jador.

Un nou capitol pentru Jador și Oana

Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe detalii despre nunta ce urmează, iar Jador și Oana Ciocan par să fie în centrul atenției. Cu toate că artistul recunoaște că are multe emoții pentru ziua cea mare, el se arată încrezător și plin de entuziasm pentru ceea ce urmează.

După un an plin de evenimente și momente frumoase, inclusiv cererea în căsătorie, relația celor doi pare să fie mai puternică ca niciodată. Jador a subliniat mereu că partenera sa, Oana, este sprijinul său de bază și că nu ar putea să-și imagineze viața fără ea.

„Oana este totul pentru mine. Suntem pregătiți pentru acest nou capitol al vieții noastre și abia aștept să ne unim destinele,” a spus Jador cu emoție.

Nunta lor promite să fie un eveniment plin de dragoste, distracție și momente speciale, iar fanii cu siguranță vor aștepta cu sufletul la gură fiecare detaliu despre această zi specială.

Cu nunta programată pentru anul viitor, Jador și Oana Ciocan se pregătesc să intre într-un nou capitol al vieții lor, alături de prietenii și familia care le sunt aproape. Alegerea lui Cătălin Moroșanu ca naș de cununie, piesa specială compusă de Jador pentru dansul mirilor și relația solidă dintre cei doi îndrăgostiți fac din acest eveniment unul mult așteptat de fani și de cei apropiați. Deși există unele tensiuni între Jador și Zanni, artistul a preferat să se concentreze pe fericirea sa și pe momentele importante care urmează în viața lui.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Cât de bolnav este Ion Țiriac. S-a aflat totul
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
Se montează obligatoriu pe mașini. Nu mai poți circula după 1 ianuarie. Îți ia pe sus mașina dacă te prinde
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
BANI ÎN PLUS de SĂRBĂTORI pentru ROMÂNI! SUMELE intră DIRECT PE CARD
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro