Surpriză colosală pentru toți clienții LIDL, la început de toamnă. Sigur va fi buluc în magazine!

Surpriză colosală pentru toți clienții LIDL, la început de toamnă. Sigur va fi buluc în magazine!
Luna septembrie vine cu oferte și reduceri seminficative în magazinele Lidl

Gigantul Lidl începe luna septembrie cu noi oferte de nerefuzat pentru clienții români. Reducerile anunțate sunt pentru săptămâna 6-9 septembrie. Lidl anunță faptul că aceste oferte se regăsesc atât în cataloagele sale, cât și pe site-ul retailer-ului.

Luna septembrie vine cu oferte și reduceri seminficative în magazinele Lidl

Ca în fiecare an, și în fiecare lună, gigantul Lidl promite și pentru luna septembrie noi oferte. Lild vine cu noi reduceri la majoritatea produselor vândute de retailer. Ofertele se vor face progresiv, începând cu această a doua săptămână. Majoritatea dintre ele vor fi anunțate prin campanii de promovare, dar și în cataloagele și anunțurile de pe site-ul magazinului.

Ca de fiecare dată, clienții Lidl din România vor avea parte și de surprize, sau chiar produse noi. Multe dintre aceste produse vor intra pe rafturi la prețuri mici. De la produse alimentare și până la produse de uz casnic și chiar îmbrăcăminte, toate vor intra în noua campanie de oferte și reduceri.

Săptămâna 6-9 septembrie de reduceri

Suntem deja în luna septembrie a acestui an, iar Lidl nu se dezminte nici de această dată. Într-un comunicat și o campanie publicată pe site-ul oficial, gigantul german anunță noi oferte și reduceri de prețuri la o gamă variată de produse. O parte din produsele alimentare, cum ar fi pulpa de porc cu os și șorici, carne tocată de vită, se regăsesc la prețuri foarte mici.

Așa se face că românii vor putea cumpăra de la Lidl pulpa de porc la are un preț cu 25% mai mic, 1,29 de lei/100g. În același timp pot cumpăra carne tocată de vită la prețul de 8,59 lei/500g. Lidl mai anunță reduceri și la fructe, precum strugurii de masă, ce pot fi cumpărați la 4,39 de lei/kg, sau fructe exotice, precum ananas, prețul redus pe kilogram fiind de 3,49 de lei.

Băuturi alcoolice la prețuri limitate

În această săptămână Lidl le oferă pasionaților de bere o nouă ofertă limitată, atât prin stoc, cât și prin preț Așa că puteți achiziționa bere blondă, 7+1 gratis, pentru 17,49 de lei. În aceeași ofertă, la băuturile alcoolice, Lidl anunță și un whisky de calitate. Pasionații vor putea achiziționa o sticlă de Scotch Whisky „Queen Margot” la un preț de 20,99 de lei.

Lidl își menține prețurile mici

Luna septembrie este luna în care, în mod obișnuit, gigantul german anunță noile campanii pentru următoarea perioadă din an. Așa se face că și în acest an Lidl va veni cu oferte de prețuri mici, va încerca să le mențină pe cele existente și, în același timp, va propune noi reduceri substanțiale. Dacă sunteți interesați de noua ofertă, o puteți consulta aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI