Surpriză colosală pentru Ianis Hagi! Cine l-a lăudat pe fotbalistul român în toată lumea

Surpriză colosală pentru Ianis Hagi! Cine l-a lăudat pe fotbalistul român în toată lumea
Ianis Hagi este considerat de britanici ca fiind unul dintre cei mai buni jucători ai lui Rangers

Ianis Hagi a fost cel mai bun om al lui Glasgow Rangers în partida pe care echipa sa a câştigat-o în faţa celor de la Livingston. A oferit pasa decisivă la golul prin care echipa sa a deschis scorul, prin Aribo. Iar contribuţia lui Ianis a fost cu adevărat decisivă. A reuşit un dribling, apoi a trimis o pasă filtrantă către Jermain Defoe. Englezul a ratat din poziţie bună, dar tot Ianis a fost cel care a recuperat. Şi i-a pasat din cădere lui Aribo, pentru o finalizare uşoară.

Ianis Hagi a fost lăudat de jurnaliştii britanici. Toate publicaţiile importante din Regat au scris despre calităţile internaţionalului român. Care îşi câştigă din ce în ce mai mulţi admiratori.

„Hagi a arătat bine astăzi. A excelat, iar primul gol a arătat viziunea și calitatea pe care le are”, au notat cei de la Daily Record.

„Jucătorul de 22 de ani a fost foarte dinamic și a reușit al șaselea său assist în acest sezon, cu pasa pentru Aribo”, a scris tbrfootball.com. Se menţionează aici doar pasele de gol reuşte de Ianis Hagi în prima ligă din Scoţia. De altfel, Hagi jr. este lider la acest capitol în campionat. Românul a mai reuşit două assist-uri şi în preliminariile Europa League.

„Ianis Hagi a fost inima multor acțiuni bune ale lui Rangers, cu câteva pase care au tăiat apărarea adversă”, au remarcat jurnaliștii publicației.

Ianis Hagi, lăudat şi de secundul lui Steven Gerrard de la Rangers, Gary McAllister

Glasgow Rangers este pe primul loc în Scoţia, cu 29 de puncte după primele 11 etape disputate. Rivala Celtic Glasgow este pe doi, cu şase puncte în minus faţă de Rangers, dar şi cu o partidă restantă. Următorul meci pe care îl joacă formaţia lui Ianis Hagi este contra polonezilor de la Lech Poznan, joi, de la ora 22:00, în Europa League.

Gary McAlister şi Steven Gerrard au fost colegi la Liverpool

Recent, Ianis Hagi a fost lăudat şi Gary McAllister, antrenorul secund al lui Rangers şi fost coleg cu Gerrard la Liverpool.

„În această perioadă toată lumea se concentrează pe cifrele jucătorilor din poziția pe care joacă el. Trebuie să dai gol, sau să contribui la marcarea unui gol. Ianis are o viziune incredibilă și oferă acele pase speciale. A fost implicat în foarte multe goluri ale echipei.

Caută mereu progresie în ceea ce face. Uneori, cea mai simplă variantă este să pasezi în lateral, sau în spate. Dar el vrea mai mult, încearcă să creeze. Un astfel de jucător lucrează la centimetru. De asta şi apar multe situaţii în care pierde posesia. Dar noi trebuie să încurajăm un astfel de fotbalist, care ne poate crea şanse de a marca”, a declarat Gary McAlister, conform Glasgow Times.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI