Verdict final în privința lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers! Ce i-a transmis omul de încredere al lui Gerrard

Verdict final în privința lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers! Ce i-a transmis omul de încredere al lui Gerrard
Ianis Hagi este unul dintre cei mai în formă jucători ai lui Steven Gerrard la Glasgow Rangers

Ianis Hagi a avut un start de sezon oscilant la Glasgow Rangers. Dar evoluțiile sale au fost din ce în ce mai convingătoare. Fanii sunt deja îndrăgostiți de internaționalul român, care însă a mai primit și critici din partea specialiștilor. Iar principalul reproș care i se aduce lui Ianis este acela că pierde posesia în prea multe rânduri. Inclusiv selecționerul Mirel Rădoi i-a făcut acest reproș la echipa națională. Au fost multe meciuri în care s-a întâmplat asta și pentru Rangers. Motiv pentru care au existat inclusiv informații că Ianis ar putea pierde primul 11 al lui Steven Gerrard.

Ianis Hagi, încurajat de Gary McAlister să continue să caute pase decisive. Chiar dacă riscă să piardă posesia mai des

Ianis Hagi a pasat decisiv la faza din care Aribo a deschis scorul în partida cu Livingston, de duminică. Assist-ul cu numărul șase în campionat, capitol la care românul este lider în Scoția. În plus, Ianis are și două pase de gol și în preliminariile Europa League. Acestea sunt cifrele care îi asigură lui Hagi jr. un viitor strălucit în Scoția. Gary McAllister, assistant manager la Rangers, a explicat care este poziția clubului față de Ianis Hagi.

Gary McAlister şi Steven Gerrard au fost colegi la Liverpool

Omul de încredere al lui Gerrard, fost coleg al lui Stevie G la Liverpool, i-a transmis lui Ianis să continue să joace în stilul său. Chiar dacă asta înseamnă și că va continua să piardă mai multe baloane decât coechipierii săi.

„În această perioadă toată lumea se concentrează pe cifrele jucătorilor din poziția pe care joacă el. Trebuie să dai gol, sau să contribui la marcarea unui gol. Ianis are o viziune incredibilă și oferă acele pase speciale. A fost implicat în foarte multe goluri ale echipei.

Caută mereu progresie în ceea ce face. Uneori, cea mai simplă variantă este să pasezi în lateral, sau în spate. Dar el vrea mai mult, încearcă să creeze. Un astfel de jucător lucrează la centimetru. De asta şi apar multe situaţii în care pierde posesia. Dar noi trebuie să încurajăm un astfel de fotbalist, care ne poate crea şanse de a marca”, a declarat Gary McAlister, conform Glasgow Times.

Glasgow Rangers este pe primul loc în Scoţia, cu 29 de puncte după primele 11 etape disputate. Rivala Celtic Glasgow este pe doi, cu şase puncte în minus faţă de Rangers, dar şi cu o partidă restantă. Următorul meci pe care îl joacă formaţia lui Ianis Hagi este contra polonezilor de la Lech Poznan, joi, de la ora 22:00, în Europa League.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI